1sadeturkahvesii Düzce üniversitesine 23 haftalıkken gittim. yatıp kalkmam bir dakika içerisindeydi, bebek ters kalk denildi ve 10 gün sonraya randevu verildi. 10 gün sonra gittiğimde de bebeğin pozisyonunun uygun olmadığını söyledi. Doktor’un toplantısı olduğu için Düzce’de oturanları direkt bir hafta sonraya ertelediler. Bazı hastalara bakılmadı bile doktor bu benim son hastam dedi ve dışarıda daha 6 kişi vardı. 3. Gitmemde bebegimin yine pozisyonu olmadığı için beklettiler yürüyüş vs yaptım. Doktor iyi olabilir ama işine saygısı 0 diyebilirim. Öğleden sonraya bıraktılar beni saat 2 de gidip muayene olacaktım. Bebek göstermediği için vajinal ultrason yapılacaktı ve o halde hazır bir şekilde 20 dakika doktorun gelmesini bekledim, üstelik öğle arası bitmişti ve mesai başlamıştı. Hemşirelere başka hastaları alın dediğimde vajinal ultrasonu hazırlamaktan hoşlanmiyoruz dendi, sanki bizler çok can atıyormuşuz gibi. Bebeğimin pozisyonu uygun olmayabilir ama sadece son gitmemde gösterene kadar ilgilenildi. Doktor sürekli gitme derdinde, benimle hiç konuşmadı bile asla insan gibi davranılmıyor.