Aysegul_my Atlasnehirmoms kolayca kavuşursunuz inş su gibi geçsin bnmde salı günü ikinci sezaryenim var bnde çok heyecanlıyım sizlerde bize dua edin 🙏🥰
Busra221 Atlasnehirmoms Kaaninannesi37 Heyooo1 Kader5138 ercszr Kızlar genel mi spinal mi olucaksınız. Ve ilk doğumunuz nasıldı spinal mi genel mi??sağlıkla acısız kucağınıza alırsınız inşallah
ercszr spinal di günlerce korktum ama mükemmel geçmişti agrı sızı sıfır çabucak bitmişti ama şimdi yine korku var anlamıyorum bilmiyorum nasıl geçicek…
Selmaa-00 2minnosannesi_ ercszr Şimdilerde epidural+spinal varmış bir fikriniz var mı o nasıl oluyor?yani rastagele avmde tanistigim bir anne çok rahat birsey dedi ama bilemiyorum tabi
2minnosannesi_ Atlasnehirmoms biz doğduk ama yoğun bakımdayız teyzemiz ciğerlerimizde sıkıntı var henüz kavuşamadık inşallah kavuşacağız en kısa zamanda 🙏🏻
benaslindayohum Atlasnehirmoms sen çok güçlü bir annesin, gene hiç geçmeyecek gibi gelecek o ağrı ama geçecek🥰
Aysegul_my Selmaa-00 ben hem epidural hem spinal oldum kombo diyolar ona ama bi fark göremedim gine aynı belinizden iğne oluyosunuz gine aynı uyuşuyosunuz nesi konforlu oluyomuş
ercszr Selmaa-00 spinal ynzlca uyuşturan bi iğne epidural belden karakter giriyor bi süre agrı sizi hissetmiyosnz diye biliyorum