Atlasnehirmoms Kızlar korkuyla karışık bir mutluluk var çok heyecanlıyım 🥰 ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz genel anlamda 😰 bir de güzel dualarınıza talibim ❤️🤲🏻
Kader5138 Atlasnehirmoms ayy bnde 23 Kasım’da 2.sezeryan olcam hem korku hem heyecan karisik duygular içindeym
2minnosannesi_ Atlasnehirmoms ayy yarın benimde ikinci sezeryan var ben de de korku heyecan hepsi karışık uyuyamıyorum bile 🤦♀️
Aysegul_my Atlasnehirmoms kolayca kavuşursunuz inş su gibi geçsin bnmde salı günü ikinci sezaryenim var bnde çok heyecanlıyım sizlerde bize dua edin 🙏🥰
ercszr Atlasnehirmoms çarşamba ikinci sezeryanım var korkudan uykularım kaçıyor oysaki ilki suu gibiydi okadar kısa temiz süper geçti
Busra221 Atlasnehirmoms Kaaninannesi37 Heyooo1 Kader5138 ercszr Kızlar genel mi spinal mi olucaksınız. Ve ilk doğumunuz nasıldı spinal mi genel mi??sağlıkla acısız kucağınıza alırsınız inşallah
Atlasnehirmoms Kaaninannesi37 aaa hemen hemen aynı aylarda hamile kalmışız 😂 ve bebişlerimizin doğumu dq yakın bebeğinizin cinsiyeti ne acaba 🥰
hulya_mry21 Kızlar benim ilk doğumla arada tam 9 sene var.İlk doğum sezeryan ikinciyide sezeryan istiyorum ama normal doğum diycekler diyede korkuyorum bilgisi olan var mı devlet hastanesi normal doğum riskini alır mı sizce
Sila12345 hulya_mry21 hayır devlet hastanesi ssvd yapmıyor anca özel hastanelerde isteğnz ğzere oluyor
Atlasnehirmoms Kaaninannesi37 benim de ilkim kızım 🥰🥹 en çok onun yüzüne bakınca hüzünleniyorum zaten
Kader5138 Atlasnehirmoms galiba öyle umarım herşey çok güzel geçer sagsalim evlerimize döneriz artık doğurup rahat yatmak istiyorum heryerim ağrıyor artık