Merhaba hanımlar.
Çok merak ettiğim bir konu var, belki aranızda yaşayanlar olmuştur. 5. Yılımız dolduğu için ev sahibimiz ihtar çekerek 18bin TL kira ödememizi istedi. Bizim bulunduğumuz sitede şu anda yeni bir kiracı en son 7.000e girmişti. Bizde aşağı yukarı o fiyata bir teklifte bulunduk ama kabul etmedi ve sonuç olarak ev sahibimiz, kira meselesini avukatıma ve dava sürecine bırakıyorum dedi. yani anlaşamadık. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Davanız ne şekilde sonuçlandı veya nasıl sonuçlanabilir bilgisi olan yazabilir mi lütfen.
Geçen sene ki kiramıza %200 yapmak istedi ama yeni evlenmiştik, koca evi boyattık eşya düğün derken %100 olsun bari dedik. Ya ödersiniz ya evi satarım denildi. Bizde iyi o zaman satın diyerek üzerine %25 koyup göndermiştik. (Evlendikten sonra eşim benim kiraladığım eve taşınmıştı geniş ve ferah diye ama resmi olarak 5.yılım doldu benim)
Şimdi 2,500 den 18bin istiyor 🤣 Tamam enflasyon vırt zırtta bu kadar zam bizim maaşlarımıza yapılmadı ev kirasına bu denli zam ne demek..
Neyse sonuç olarak, bu davadan geçen, sonuç alan, ya da nasıl sonuçlanabilir bileniniz varsa bir buraları aydınlatabilirseee hamiş halimle çok dua ederim 🥰