Minikperi Egemoms1303 dimi ya hele instagramdaki insanlara baktım Ecehan isimli kişiler çok tatlılar. Eşim de Bilgehan B harfi ile başlıyor Beyhan olsun diyince kararsız kaldım ☺️
Egemoms1303 Minikperi Bizim bi Ecemiz var gerçekten kraliçe çok güzel kibar akıllı 🤭 ismin genel özelliklerine inanıyorum ben 🤭
lmariel Minikperi Banuhan nasıl, böyle bir isim var mı bilmiyorum ama sizden türettim kulağıma da hoş geldi 🤭
lmariel Minikperi Reyhan Seyhan Nurhan gibi kalıplaşmış isimler haricinde sonuna han eki getirince bütün isimler uydurma gibi duruyor aslında 🤷🏻♀️ Yine en güzeli sizin bulduğunuz Ecehan bence ✨
Minikperi Ugu324 Umay ismini çok severim ama Ecrin ismindeki “in” eki Arapçadaki tenvinden heldiği için kelimenin aslı Ecr’dir. Yine de siz bilirsiniz 🌸 Ecem Nur da çok güzelmiş ben kendim Nur olduğum için tercih edemem 💕
Minikperi lmariel evet hanlı isimlerin çoğu da maalesef Arapça ya da Farsça kökenli. Haklısınız. Teşekkür ederim 🌸
Minikperi Derinnmom kızım Bilgehan aslında hiç erkeksi değil kendisiyle çok özdeşleşti teşekkür ederim fikriniz için🌸
sevgigorgell Minikperi Neslihan ve nihan çok güzel bence uyuyorda diğer kızınızın adına 🥰 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲
Minikperi sevgigorgell amin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Neslihan Arapça be Nihan Farsça bu yüzden istemiyorum 🌸💕
Minikperi Kbrnrmrt öyle düşünmedim hiç. Ama kullanan çok insan var bunu düşüneyim 🤔🌸 TDK’de Saygın hükümdar şeklinde geçiyor. Ece hem kraliçe demek hem de saygın demek olduğu için. Anlamsız değilmiş teşekkür ederim ☺️💕