Minikperi İlk kızımın adı Bilgehan. İkincisi yolda ama karar veremiyoruz. Uyumlu olması adına “han” ile biten bir isim istiyoruz. Türkçe olması da önemli. Başka tavsiyelerniz varsa da yazabilirsiniz. 🌸
lmariel Minikperi Banuhan nasıl, böyle bir isim var mı bilmiyorum ama sizden türettim kulağıma da hoş geldi 🤭
Minikperi Minigiim-vebenn52 ama Neslihan, Nihan, Nilhan, Perihan gibi isimler kız isimler ve han’lı 💕
Minigiim-vebenn52 Minikperi haklısın Ecehan tuhaf geldi demek ki Neslihan hoşmuş ama bak kulağa hoş geliyor 🌸
sevgigorgell Minikperi Neslihan ve nihan çok güzel bence uyuyorda diğer kızınızın adına 🥰 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲
Minikperi Ugu324 Bilgehan çok yakıştı kızıma mesela o yüzden Ece’den ziyade Ecehan diye düşündüm. İnstagramda çok Ecehan diye hesap var hepsi de sanat ruhlu insanlar o yüzden çok beğenmiştim ☺️
Egemoms1303 Ayy Bende Neslihan sevdim ya 🥰 bide tanıdığım iki kişi var nasıl güzel nasıl naif insanlar aklıma onlar geldi 🤭
Minikperi Egemoms1303 teşekkür ederim ☺️ şu televizyondaki insanlar yüzünden isim konusunda çekinir olduk. Mesela Asena çok güzel isim ama akla ilk gelen Asena malum kişi 😅
Minikperi Egemoms1303 dimi ya hele instagramdaki insanlara baktım Ecehan isimli kişiler çok tatlılar. Eşim de Bilgehan B harfi ile başlıyor Beyhan olsun diyince kararsız kaldım ☺️