Yazgull_kurt22 Kızlar yarın bat günüm ama dayanamadım iki gün önce erken gebelik testi yaptım resmini birazdan atacağım silik cizgiyle cıktı yarın kan versem kandada cıkarmı?
Seval0sevall Yazgull_kurt22 çıkar valla hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin banada dua et
hayalim35 Yazgull_kurt22 bnde adet tarihine bir gün kala test yaptım pozitif çıktı 2 saat snra gittim kan verdim 166 çıktı
Yazgull_kurt22 @"Yazmelegi_"kandamı ya ne güzel bakalım yarın gidebilirsem gidicem değer ne kadar cıkmıştı acaba
tosbisinannesi Yazgull_kurt22 benim de yarın bat günüm. Dün kan verdim beta hcg 178 çıktı. Sağlıklı olsun inşallah süreç
Yazgull_kurt22 @"anneliktadi"teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere yarın gidersem hemen kan verip doktor randevusu alacağım geciktirmek istemiyorum
Ravza-Acar1 tosbisinannesi merhaba kan testi verdinizmi değeriniz ne kadar çıktı benim ilk beta 144 ikinci 178 çıktı dış gebelik olabilir dediler
Ravza-Acar1 Merhaba bende idrar pozitif görünce 2 gün önce beta test yaptırdım değerim 144,59 du bugün yaptım 178 iyi mi kötümü
Veybil Ravza-Acar1 2 günde 2 katına çıkması lazım canım biraz düşük değil mi ama sen yinede takip et 2 günde bir
Yazgull_kurt22 @"Ravza-Acar1″değeriniz sonradan yükselmiş bence gayet iyi sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️
Ravza-Acar1 Yazgull_kurt22 çok teşekkür ederim inşallah ama bana hep olumsuz dönüş yaptı sorduğum kişiler %60 artmadığı için sağlıklı gebelik değil dış gebelik olur dediler çok moralim bozuk
Yazgull_kurt22 @"Ravza-Acar1″asla dışarıdaki insanları dinlemeyi en iyisini doktor bilir boş yere canınızı sıkıp stres yapmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız doktor kontrolüne gittinizmi
Ravza-Acar1 Yazgull_kurt22 bugün 15:40 da randevum var bakalım ama dünden beri çok ağladığım için karnım çok ağrıyor ve acıyor inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻