Drnzgn karaguzelirem_ bizdede aynı canım demir ilacindan nefret ediyorum vitamin de aynı sekilde doğum yapıp bırakmayı iple çekiyorum afedersiniz ama tuvaletim ilaç kokuyor resmen birde içimden yani ağzıma geliyor bazen kokusu flan
karaguzelirem_ Drnzgn Off inanır mısınız aynı dertten muzdaribim bende, bildiğiniz ilaç kokuyor ve o kadar zorlanıyorum ki yarım saat lavaboda kaldığımı bilirim sırf yapabilmek için , Allah kimseye yaşatmasın cidden
karaguzelirem_ Eminekorkszkdl Kuzum ben Gynoferon decavit ve corasprin kullanıyordum doktor kan tahlili idrar kültürü istemişti benden bundan 2 ay önce kadar yaptırdığım da çıkan sonuçlarda karaciğer enzimlerimde yükseklik olduğunu söyledi ve 1-2 ay kadar kan sulandırıcı dışında kullandığın ilaçları içme bi takip edelim demişti ama sanırım düzeldi ve şuan tekrardan başladım ve aşırı sinirimi bozuyor
Eminekorkszkdl karaguzelirem_ gynoferondu benimde etken maddelerde bi problem olabilir , bende oksapar vitaminler ve coraspirin kullanıyorum ama demirin yaptığına eminim ya kaşıntı falan da yapmıstı bende
karaguzelirem_ 23kubra23 Ben aç karnına içiyorum kahvaltımı 1 saat sonrasında yapıyorum mesela ama buna rağmen beni kabız yapıyor nedense bıraktığım dönem de o kadar rahattım ki günde 2 kere tuvalete çıktığımı bilirim ama şuan resmen eziyet 🤷🏻♀️
23kubra23 karaguzelirem_ bende güvenmemiştim o yüzden tekrar denemedim bile damla daha iyi ekmeğe damlatıp kullanıyordum daha önce bugün eczacımın önerdiği vardı yarın getirecek
karaguzelirem_ Slc Çok su içebilen birisi değilim kendimi zorluyorum eşime. 1,5lt sulardan aldırdım ne kadar içtiğimi o şekilde daha net anlarım diye şuan günlük 1,5-2lt arası anca içiyor hazır su 🤷🏻♀️ yarın kefir alıp kefir içmeyi deniycem umarım işe yarar 🙄
Slc karaguzelirem_ çok içmek gerekiyor ama ama düzenli içmek daha onmli en olmadı yemeklerden önce bir bardak mutlaka içmeyi dene 3 sene kabızlık çeken birisi olarak söylüyorum bunu alalhima çok şükür 1 gün kabız olmadm 8.aym gece iki bardak sabah kalkınca iki bardak yemeklerden önce mutlaka hattw yemekle bile
Cerenbelis1 karaguzelirem_ evet doktora sorabilirsiniz ben laktope stıck kullanıyorum çok memnunum doktorumda aynısından kullanmış iyi bi ilaçmış devlet karşılamıyo ama 300 lira gibi bi fiyatı var
Gizemguldmr Kızlar bende aynı durumu yaşıyorum aç karnına içiyorum içmesi ayrı dert tuvalette yaşadıklarım ayrı dert. Bide bu kadar şeyin üstüne kabızlığı etkisiyle hemoroid (basur) oluyorum napıcam bilemedim
Derinnmom karaguzelirem_ kız Allah sizi kahretmesin kabız oldum bugün sjdkdkdmdjd bi insanın dışkısına da nazar değmez be ahahahah
Derinnmom Filiz_76 yumuşak oluyor yani rahatsız değilim kilo almamı engelliyor 😂😂 ama bugün kabız oldum nazar değdi sjdkdkdkjd
Filiz_76 Derinnmom arada kabız olmak iyi hep ishalle de olmaz kilo alanızı engelliyor yinele ama benim öyle bişy olmuyo 30 haftalıgım 18 kilo aldım ve artık almak istemiyorum abartı da yemem ishalde çok olurum ama niye oldu bilmiyorum 😀🤷♀️
Yigit_Yagiz_Moms karaguzelirem_ ilk gebeliğimde ölümden döndüm kabızlık yüzünden bağırsaklarım düğümleniyordu neredeyse doğum sevincimi yaşayamadım. Şu an 31. Haftadayım yine kabızlık yaşıyorum inşallah aynı şeyler gelmez başıma
Derinnmom Filiz_76 bosver be yiyelim bol bol sjdkdkdjd ammmmaaaann biz hamileyiz kilo alsak da birsey olmasss
Filiz_76 Derinnmom inşallah diyelim başka yolu yok canım tatlı çekiyo ben yemeğe gidiyorum olan olmuş bu saatten sonra ne olacaksa olsun 😀😀😀😀😀
Semiramis91 Selamlar herkese. Bende de demir ilacı ishal problemi yapmıştı. Kullanmayınca sorun yaşamıyordum. İshal ya da kabız ikisi de hayat kalitesini çok düşürüyor maalesef 🫤çözümü ilaç değiştirmekte buldum. Karşılamayan bir ilaç aldım; Solingen-gentle iron. İlk gebeliğimde de bunda sorun yaşamamıştım. Şimdi de sorun yok. 30 haftalığım en son yapılan kan değerlerim de iyi çıktı. Tavsiye ederim herkese