ravzae Arkadaşlar aranızda Progestan oral olarak kullanan varmı, ağızdan orale geçtim bugün nasıl kullanıyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏽
gamzecgr ravzae oral ağız yoluyla zaten vajinal demek istediniz sanırım elinizi yıkadıktan sonra isartet parmağınızın komple gircegi kadar itin en az yarım saat kalkmayın ben o yüzden hep uyumadan önce yapıyorum ertesi gün idrar da ya da akintida beyaz parçali gelir normal o da fazlasını atıyor
dygoflz ravzae vajinadan önerdi doktorum ağızdan yan etkileri fazla olduğu için. Gebeliğimin 6. Ve 7. Haftalarında kullandım
ravzae sevaldqn1 yok hayır normal doktora gidiyordum o belirtmemişti ayrıntılı da prof gözüktüm o geçirdi oral daha etkili dedi
busra5534 @ravzae bende kullanıyorum progestan gebeliğimin başından beri doktorum bana vajina yoluyla tavsiye etti ağızdan baş dönmesi vs yapar diye
oylesinebiri0 gamzecgr bir şey sorabilir miyim fitil mi yoksa bu kapsüller mi kullandığınız ben de ağız yolu ile kullandım çok yan etkisi var nasıl yapabilirim acaba
Esrac96 gamzecgr hiç idrar yolu enfeksiyonu oldunuz mu ? Ya da bu fitili enfeksiyonunuz varken kullandınız mı
Brsn16 Bende kullanıyorum. Bana da doktorum ağız yoluyla değil vajinadan daha iyi etkili olduğunu söylemişti.
gamzecgr oylesinebiri0 yuvarlak kapsül progestan değil mi? Hem fitil hem ağız yoluyla kullanabiliyorsunuz iki türlü eger uzanmaya vaktim yoksa içiyorum çok nadir bende doktorunuza danışıp vajinal kullanın bence hiç yan etkisi olmuyor hem daha etkili olduğunu söylüyor bazı doktorlar
ravzae oylesinebiri0 ikiside aynı ilaç iki şekilde de kullanılıyor ben ağızdan kullanıyordum sabah akşam prof dr gözüktüm bu hafta günde bir yeterli ama vajinadan kullan dedi
oylesinebiri0 gamzecgr ya bugün söyledim salak doktor yemin ederim hiç bir şey anlamıyor dövecekmiş gibi konuşuyor ağız yoluyla kullanıyorum yan etkisi çok dedim mecbursun diyor kanama olursa günde 6 kullanacaksın diyor
oylesinebiri0 gamzecgr benim doktorda öyle söylediğim için bir dövmediği kalmıştı mecbursun ağızdan dedi
gamzecgr oylesinebiri0 Allah Allah tercihe bırakıyorlar aslında benim doktorum istediğin gibi al ama aşağıdan daha etkili demisti sağlık ocağı doktorunuza danışabilirsiniz olmadı ağızdan her gün her gün çekilecek gibi değil yan etkileri
ravzae gamzecgr oylesinebiri0 benim gözüktüğüm prof ve kadınlar kulübünde okuyunca falan hep vajina önerilmiş bilseydim baştan beri vajinadan kullanırdım bu 3. Paketim hep ağızdan kullanmıştım yan etkisini görmedim ama adet düzensizliğine falan iyi geliyormuş o şekilde vajinadan erken doğuma Rahime iyi geliyormuş kutunun içindeki kapiğıtta da yazıyor bi göz atın
oylesinebiri0 ravzae atarım ama çekilir gibi değil yan etkileri sağlık ocağındaki doktorum kötü olursa vajinal al dedi bu doktor ağızdan kullan dedi