Mavideniz26 tugcesakzci aynen cok dogru bunlar icin bastiriliyor birde kanamasi gelmeyenlere uyguluyorlar bence ama kanaman gelirse altan bakmazlar sadece biraz karin bolgesini bastiriyorlar oda cok acili birsey deil #gamzegkhnn
tugcesakzci Gamzegkhnn korkma korkma korkutma kendini doktorun sana daha güzel açıklar kontrole gittiğinde sen de anlatırsın ona göre bir çözüm yolu izlersiniz 🙏 sağlıkla kucağına al inşallah
HuzYah00 Gamzegkhnn olabilir ancak acı konusunda sadece kendi tecrübe ettiğim kadarıyla biliyorum acısı olmayanda olmuş kişiden kişiye değişebiliyor demek ki 🤷♀️
Yaprakdokumuseverr Gamzegkhnn Karnına kuvvetlice bastırır elini sokarak kalan kanların temizliğini yapar. Et gibi pıhtılar çıkmış benden annem izlemişti doktor yaparken. Güzel temizledi diyo 😂 bastırma kısmı can yakıcı tabi dikişler yeniyken
Mothertea Gamzegkhnn karnıma bastırıp alttan elini sokup kanama kontrolü yaptı can atıyor evet ama anlık bir şey ben hemşirenin elini sıkmıstım bir daha gelme demiştim 😅😅 anlık acı ama oda o kadar olsun 😍
Gamzegkhnn Mothertea ay atlattınız ne güzel bu süreci , can haliyle insan naptığını mı biliyor boşverin iyi yapmışsınız 🤓
Mothertea Gamzegkhnn atlattım önümüzdeki ay tekrar olucak canım 2ci sezaryen bilmeden girmek emin ol bazen daha iyi hiç korkma o kadar güzel geçiyo ki ameliyat anlamıcan bile
Yaprakdokumuseverr Gamzegkhnn onunda var zorlukları ya en iyisi rast gele doğurmak 😁 herkes farklı şeyler yaşıyo
Gamzegkhnn Mothertea bilmeden girmek daha iyiydi elbette ama duyduğum an bilmek istedim, rabbim hepimize acısız doğum nasip etsin kolaylıkla gelsin inşallah ya 🤲
Mavigozunannesi Gamzegkhnn alttan bakıp karnıma eliyle bastırmışti ebe sezeryan sonrası canim çok yandı ve ittim elini yapma dedim bir sorun yaşamadım sonra kırk kontrolüne gittim kan boşalsın diye yapıyorlar ama ben genel oldum spinal anestezide uyuşuk olduğu için alt taraf ablam hiç ağrı hissetmedi bu bebeğim de spinal olcam haftaya çarşamba Allah in izniyle Dr la da konuştum spinal olmak istiyorum diye tamam dedi
Gamzegkhnn Mavigozunannesi bende spinal düşünüyorum normal doğumda olabilir henüz birşeye karar veremedim hala
zehruss Gamzegkhnn ben üç sezeryan ama yaptırmadım korktum çok ağrıyor diyordu herkes basıyorlar vurma felan Yok eliyle çöküyor
Lokumcuk Gamzegkhnn yok canım hiç öyle bisey yaşamadım 🤣 sadece muayeneye geliyor doktorun biraz karnına bastırıyor zaten o sırada hala ilaçların etkisiyle acı yanma vs yok . Alttan kan akması için yapiliyor
acilicigkofte Benim karnıma iki kez bastırdılar ilki çok acımadı uyuşukluğum tam geçmemişti ama yine de hissettim. İkincisi canımdan can aldı. Canımı en çok acıtan o ikinci basmaları oldu. Pis kan aksın kanama olsun diye yaptıklarını söylediler.
AleynaResul Gamzegkhnn valla ablam ikinci kez sezeryan oldu 3 ay oldu daha hiç öyle bişi duymadım kendi de söylerdi yani olsa