Esmaveral Hanımlaaaarrrr 38+1 den selamlar 🙋♀️normal doğumdan korkuyorum ama bu hafta çatı muayenesi yaptıracağım sizler yaptırdınız mı nasıldı?
bdenerigokce Esmaveral ben sezeryan istediğim için yapmayacaktı ama normal denemeye de karar verdim 37. Haftadayım yapmadı, yapar mı bilmiyorum 🤷♀️
Mavibulutt Esmaveral Çarşamba yaptı doktor. Hatta baya da uyardı orayı bebiş gelsin diye. Ondan beri de kahve akıntım var. Yarın suni sancıyla doğuracağım. Yarın bolca muayene olur 🥹
gunesmervee Esmaveral kendinizi kasmayın yeter inanın hiç ağrı olmuyor bende çok korkuyordum ama gerçekten kasmayinca ağrı olmuyormus
Bilgeecik zynpkrhsn1 naptın canım oldun mu çatı muayenesi? Ben oldum korktuğum gibi değilmiş Dr çatın normal doğuma müsait dedi ama ebe yaptı çatı muayenesi ben Dr yapıyo sanıyodum😊
yaseminligunler Ya bunları diyenlerin gercekten acı eşiğinin yüksek oldugunu umuyorum nasıl acımıyo sizlerin hayretler içinde okuyorum dogumdan önce iki kere yaptırdım kalp krizi geçircektim kendimi sıkmaktann
neanladinyurdagull Esmaveral ay ay diyene kadar bitiyor zaten 5-6 saniyelik bir işlem zaten iyice jelleyip kayganlastiriyorlar sadece bastırırken biraz yanıyor oda 2-3 saniye birşey sürüyor korkulucak birşey değil endişelenmeyin.Sizi korkutanlarada kulak asmayın hiç
Mavibulutt Yagmurr1 yarın 39+2 oluyorum. Suyu azaldı ve kilo da almıyor o yüzden beklemiyorum. Muayene de uyardı orayı parmağıyla baya bi zorladı kanadı hatta.
Tugceemre Esmaveral 39+1 deyiz 37 de catı muanesi oldum hiç bişey yok en son bastırırken bi hafif oda 1 2 sn🥹
Aleykck @“Esmaveral” Bende 38+4 üm Ben salı günü yaptırdım açılmam yokmuş ama normal doğum için uygunmuş🥹
biryildiz42 Esmaveral 38+2 haftalığım bugün kontrole gittim çatı muayenesi yapmıyor doktorum bana göre de saçma çatı muayenesi. 40. Hafta dolmadan riskli olmayan hiç bir gebelik sezeryan vs denilip öngörülemez demişti ki haklı da sırf bu yüzden boşu boşuna sezeryan olan birçok kişi var