Esra12 canım ben genel anestezi ile 3 sezeryan oldum doktorun soylu ek sana zaten ameliyatın saat kaçta olucaksa diyor sana şu saatten sonra yemek yeme şu saatten sonra su içme die genel olursan eğer ameliyathane masasında çok agalrsan uyandığında ağlıyorsun yani dewam ediyor ben ilkinde çok agalmistim ikincisinde çok ağlaması gün için uyandığında aglamadim sadece ilk ameliyattan çıktığında ağrın oluyor üst giydirirken canın yanıyor oda çok fazla dayanamayan ağın kadar değil
Seni kaldırana kadar ayaklarını hareket ettir hafiften dizini kendine çek kaldırdıkların da yürüme kolay olur ilk ebenin tavsiyesiydi ve rahat yürüdüm ayağa kalktığında yere bakma sakın ve ondan sonra bol bol asker yürüyüşü yap bol sıvı tüketimi yap bunlar gaz çıkarmanın ve tuvalete çıkmanın sağlar he bide hastanede yattın yatağa yataktan kalkarken hafiften yatağı yükselt kolay kalkmanı sağlar 3 doğumdan sonrada hemşireler kaldırdıktan sonra kimse daha eklendi bana her işimi kendim yaptım hastanede bebeklerine ve kendime kendim baktım