yavrusincabim1807 busra5534 ne iğnesi kullanıyorsunuz progestanı da çok kişi kullanıyor ben sadece folikasit kullanıyorumda
busra5534 @yavrusincabim1807 düşük önleyici iğne kullanıyorum her gittiğimde 2 tane veriyor ilk başlarda düşük tehlikem oldugu için baştan beri fitil verdi ara ara 2 3 kere kanamam oldugu için de iğneye başlattı çok şükür kanamam yok siz kaç haftalıksınız ..bende folikasit magnezyum kan sulandırıcı kullanıyorum
Gkygz yavrusincabim1807 11. Hafta bitmek üzere dün doktora gittim belirtilerimin azaldığını söyledim vücudun artık alışıyor gebeliğe, belirtilerin azalması normal korkulacak bir şey yok dedi
Mirach yavrusincabim1807 10+4 ten selamlar. 2. Gebeliğim, 1,5 yaşında oğlum var. Halsizlik uyku hali ama geceleri uykusuzluk, sürekli mide bulantısı, 20 gündür geçmeyen ishal daha sayayım mı🥲 fena durumlardayım. Allah hepimize yardım etsin
Berraseris Herkes mide bulantısından ölürken benim hiç bi belirtim yok 9+1iz bugün sadece yorgunluk halsizlik koku hassasiyeti ve kabızlık var bazen korkuyorum belirtim yok normal mi diye
yavrusincabim1807 Berraseris aynı ben bende öyleyim valla pazartesi kontrole gideceğim ama belirtisi az olan çokmuş bizim gibi bende halsizlik ve kasık batması var bu aralar
Srrs Merhaba 11 haftalıgım tam bugun bı kac gundur alt karında hafıf agrı var benı rahatsız edıyor ve sol kalcam agrıyor aramızda yaşayan varmı bu durumu
yavrusincabim1807 Srrs bende bugün biraz stresli ve kötü birgün geçirdim şuan kasığım belim sızlıyor adet olacakmışım gibi bayadır ağrımıyordu 😕
Srrs yavrusincabim1807 yaa stres yapmayın uzanın belki gecer ama insan tedirgin oluyor acile gittim bend az once geldım bana antibiyotık hap verdı hic tahlil test yapamdan idrar yolu enfeksıyonu olabilir dedı gecmezse doktora gıt dedı ıkızlerde rahim büyürkende olabılıyor dedı o zaman neye gore verıyorsun cok sınır oldum yarın kendı dontoruma godecegım ınsallah o baksın varsada doktorum versın ilac
yavrusincabim1807 Srrs emin olmadan olabilir diyerek ilaç yazması çok saçma sakın kullanma ilacı gereksiz ilaç içmiş olursun canım bende yarın randevum var korkuyorum şuan stresten bişeymi oldu diye
Srrs yavrusincabim1807 aynen ya asla kullanmam normalde antıbıyotık tahlilsiz verılmez yanı saşmalık bende gıdıcem yarın nasip olursa bende cok tedirginim benim 4 kaybım var en son gecem yıl tam bu aylarda kalbı durdu bende cok korkuyorum ondan mı agrım var dıye bırsey olunca benm agrım baslıyor genelde korkuyorum insallah sende bende güzel haberler alırz yarn