Beyzanrkrkmz Gizemnur17 banada öyle oluyordu o haftalarda ama 23. Haftada ilk tekmeyi yiyince öncekiler kuruntu muydu acaba dedim ahhaha
Bebisbg34 Beyzanrkrkmz 23.haftadamı hissettn ay benı bı rahatlat ben 21 deym yatip donlemem gerekiyp oda cok degil bi iki kere tüm güb yine yok😒
Beyzanrkrkmz Bebisbg34 ben 23.hafta civarı böyle uzanıyodum birden tekmeattı o şoku hala unutmuyorum ondan sonra hep hissetmeye başladım şuan zaten 33 haftalığız hergün tepiniyo😂😂
Gizemnur17 Esra_4774 Yaa ne güzel böyle aynı duyguları bir çok anneyle beraber yaşamak aynı hisleri paylaşmak çok güzel sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🌸🩷
Gizemnur17 pamuk34_ Böyle konular işin biraz cilvesi önemli olan sağlıklı olsun öyleyse sorun yok geç olsun güç olmasın 🥹🩷
pamuk34_ Gizemnur17 evet öyle ama kilolu olunca anne direkt sezeryan yapıyo diyorlar onun için üzülüyorum birazda
Gizemnur17 Cagla4155 Yok yok durun daha zamanınız var 🥹 Sağlıkla alın kucağınıza 30 larıma gelmek için can atan anneler var burda 🥰
Gizemnur17 pamuk34_ Gönlünüzü ferah tutun zayıf olunsada kaderde o varsa maalesef oluyor bende normal düşünüyorum ama bilemeyiz ne göstericek zaman belki siz gireceksiniz normale ben gircem sezaryene 😅🥹🌸 Korkmayın 🥰
13Gamze08 Gulsah_09 aynen bende öyle oluyor 18+3 uz gün içinde iki üç kere pıt pıt ritmik bi şekilde seğirme hafif zonklama tarzı hissediyorum elimi koyuyorum ama somut bir hareket hissetmedim ama seğirme şeklinde gün içinde yasiyorum