Gizemnur17 karaguzelirem_ zayıf hamile kaldım sanırım o yüzden erken hissettim hatta 14. Haftadamda söyledim ama annem daha erken dedi sonra dikka etmedim ama artık 16 da sürekli hissetmeye çalışıyorum 🥹😅
alotoflover Gizemnur17 ilk gebeliğimde 18. Haftamda ikincisini 13 haftalıktı hissettim şuan 36 haftalığım
bimuallime Gizemnur17 Hemen hemen aynı. Ama ilk önce karnında kelebek varmıs gibi oluyo ya da biri kapıya tıklamıs gitmiş şimdi 20. Hafta uzandığım an başlıyor dönmeye net hisseditorum
Ebrar00 Gizemnur17 15 te hissetmiştim pıt pıt şimdi 26 dayız tişörtün altından bile görebiliyorum hareketlerini 🥰🤭🙏🏻
Yagmur-194 Dün gece ilk defa tekmesini hissettim ondan önce pıt pıt damar atar gibi kalp atar gibi atıyordu. 🥰 18 haftadayız
pamuk34_ Gizemnur17 ayy aynıyız ama ben şişko olduğum için hissedemezmişim daha.doktorda bebişi görmekte zorlanıyo nasıl bir duygu acaba
birhamilelikgunlugu pamuk34_ deme öyle bende yağlıyım göbeğim daha belli bile değillll 88 kg 18 hafta
Gizemnur17 pamuk34_ Böyle konular işin biraz cilvesi önemli olan sağlıklı olsun öyleyse sorun yok geç olsun güç olmasın 🥹🩷
Esra_4774 Gizemnur17 Ben 17+2 de hissettim böyle telefon titreşim modundaymis gibi hissettim 🤗çok şükür binlerce kez şükürler olsun ne güzel bı duygu
Gizemnur17 Esra_4774 Yaa ne güzel böyle aynı duyguları bir çok anneyle beraber yaşamak aynı hisleri paylaşmak çok güzel sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🌸🩷
pamuk34_ birhamilelikgunlugu ayy ben 100 üm kilo almadım yerimde duruyorum ilerleyen zamanda alıcam moralimde bozuluyor artık
Sinemgndg Bebisbg34 kişiden kişiye değişiyor demek ki ben 23 haftama kadar hissetmem hiç diyordum ama 21 haftamda hissediyorum 2 gün falan oluyor oda kimileri daha erken hissediyor.