ayguntugce Berram benimde bugun adetim gecikeli 6 gun oldu. Idrar da negatif cikti. Dun kan verdim beta degerim 01 in altinda cikti doktor oyle soyledi. Ama hala adet olmadim belirtimde yok. Bu ay yumurtlama tarihine dikkat ettik 18 24 kasim arasiydi . Doktoruma geciktim diyince oda gec dollenme olabilir bikac gune adet olmazsan yine kan testi yaptir dedi. Ama olsaydi kanda cikardi heralde sanirim hamile degilimdir 😑
newmomB ayguntugce yumurtlama tarihin söylediğin tarihse geç döllenme değildir çünkü üzerinden 19 gün geçmiş kanda belli olurdu. Ama bir yandan da ovulasyon testiyle görmemişsin yumurtlamayı kendin tahmin ediyorsun o yüzden doktorun dediği gibi geç yumurtlamış ve sonucunda geç döllenme olmuş olabilir . Çaresi bekleyip tekrar kan testi yaptırmak 🤔
Berram Selinnnce cnm değerlendiremek sonrasını🙄 8 indede regl olmayı bekliyordum işte, Ztn 2-3 ü yumurtlama olduysa 1’inde olan ilişkiden döllenmiş olabilir diye düşünyrm
Saibe ayguntugce benim son adet tarihim 13 Ekim 24 Kasım’da öğrendim ki onda da hormonum düşüktü doktora gittiğimizde doktor söyledi geç döllenme diye artık son adet tarihini 27 Ekim alıcaz dedi şu anda 7 haftalığız Rabbim sağlıklı sıhhatli Eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
ayguntugce newmomB evet ovulasyon testi kullanmadim. Takvim diye bir uygulama var ordan takip ediyorum . Uygulamaya gore adet tarihim hic sasmiyor basen 1 2 gun oynama yapiyor. Ama tabikide tam net guvenemem uygulamaya. Bakalim hayirlisi
Zeynep945349 Saibe adetim dört gün gecikti kan değerim 50 çıktı. Sizin kan değeriniz kaç çıkmıştı benim de geç döllenme olabilir mi acaba
newmomB ayguntugce uygulamalar adet tarihine göre standart olarak ortasını yumurtlama tarihi olarak gösterir canım ama belki de sen adetten önce yumurtluyorsundur bunu da uygulamanın bilmesi mümkün değil tabi ki Ama elbette sen akıntından Veya değişik belirtilerin oluyorsa bu dönemde o belirtilerden belki anlayabilirsin .
yengecizm ayguntugce merhabalar, ben de geçen ay takvim uygulamasına göre hareket ettim ama olmadı. Adetim düzenli (27 gün) olmasına rağmen dediği gün tutmadı. Bu ay ovülasyon testi yaptım uygulamadan çok farklı bi günde çıktı 🙂 bu testi öneriyorum o yüzden
ayguntugce newmomB belirtilerini normalde bilmiyordum buradaki bazi postlarda goruyordum bazen yaziyolardi belirtileri. Bu ay kasiklarimda hafif agri oldu ve biraz akintim oldu. Bilmiyorum tam anlayamiyorun tabikide. En iyisi ovulasyon. Bi adet olayimda hala olmadim 6 gun oldu.
mockingbird Vtnsvr Dualarımdasınız inşallah sizde kalp atışını duyup sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻
newmomB ayguntugce inşallah tabi geç döllenmedir ve gebesindir ama değilsen ovulasyon kullan bu ay canım
ayguntugce Berram amin tesekkur ederim 🙏 suan bi belirtim yok adet belirtimde yok. Sadece bu bikac gundur gunduzleri uyku bastiriyor o kadar.
ayguntugce Berram acil doktoruna gorundum pek bilgi vermedi acikcasi. Sadece gec dollenme olabilir adetin gecikmeye devam ederse tekrardan test yaptir dedi
ahmet_sfy Benimde öyle kızlar son adetime göre 20 haftalık olmam gerekirken 14 haftadayız benimki bayağı bayağı geç döllenme 😂 Forumda paylaştığımda bebek eksik kalan o haftaları tamamlıyor demişlerdi ve bir bayanında başına gelmişti doktor haftasını değiştirmiş 25ken 28 yapmış olağan durumlar demekki 🤔