Vtnsvr DamlaK merhaba peki kalp atışını hangi haftada öğrendiniz peki.Ben regl e göre 7.haftadayım ama ultrasonda 6.hafta görünüyor.Kalp atışını duyamadı doktor bebeği alacağını söyledi.O yüzden soruyorum.
mockingbird Vtnsvr Merhaba. Bence kalp atışı kişiden kişiye değişiyor. 5.haftada duyanıda gördüm burda 8.haftada duyanıda. Ama doktorunuz acele etmiş sanki. Ben ilk gebeliğimde kalp atışı 6.haftada durmuş. 8.hafta kontrolde kalp atışı göremedi. 1 hafta dahia bekletti. 9.haftada da göremeyince almaya karar verdi. Şimdi 7+5 yenideb hamileyim. Geçen hafta cuma günü kontrolüm vardı karından baktığında keseyi bile göremedi. Ben alttan muayne istedim. Keseyide kalp atışınıda öyle gördü.
Gkhnm97 Flomrhlm sabahlari bu aralar bende uyanamiyorum canm sanki hic dinlemems hissediyorum kendimi hic boyle olmazdim
Vtnsvr mockingbird ben de bekleyeceğim ama farklı bir doktorla devam ederim.Dediğiniz gibi bir çok kişide 8-9.haftaları bekleyenler varken böyle moral bozuyor doktor. Umarım iyidir.Teşekkür ederim. Siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🙏🏻
Saibe Berram ben adetim geçtikten sonra hem kan tahlili hem idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı 10 gün sonra yaptığımda ise beta hcg 50 çıktı ki ondan sonra yükseldi değerim şimdi 7 haftalık gebeyim 🤗 doktor geç döllenme dedi hayırlısı olsun diye dua et Rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin Rabbim hayırlısıyla sağ Salim sağlıklı eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Berram Saibe Maşallah🙏🏻🙏🏻Hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah’ım 🙏🏻 Keseyi ve bebeği gördünüz mü peki?
Saibe FatmaAzra_ ben adetim 4 gün geçtikten sonra kan testinde çıkmadı adetim 10 gün gecikince çıktı sizin söyleminize göre hemen çıkması gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla kanın bu hormonu salgılaması için belirli bi süre geçmesi gerekiyor
Saibe Berram keseyi gördük haftaya da kalp atışı için gidicez Rabbim sağlıkla eli ayağı düzgün bi şekilde ikucağımıza almayı nasip etsin i. İlk başlarda bi belirt olmadı ama sonradan baş dönmesi oldu bayılacaktım nerdeyse eşim ondan sonra ısrar etti tekrardan test yapalım diye öyle öğrendik Rabbim herkese nasip etsin 🙏
mockingbird Vtnsvr Dualarımdasınız inşallah sizde kalp atışını duyup sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Selinnnce Berram canim yumurtlaman ne zaman oldu. Yumurtlamadan 17 gun sonra idrarda cikmasi lazimmis cnku
Berram Selinnnce Canım bilmiyorum ki ama yumurtalama akıntımı 2-3 aralıkda hissettim. Tabi bu benim hissettiğim yumurtlama nezmn oldu bilmiyorum tabi net olrak. 1 aralıkdada ilişki oldu .
Selinnnce Berram 1 araliktan sonra niye degerlendirmediniz cnm. Catladiktan sonrada degerlendirmek gerekmis
Berram Selinnnce cnm değerlendiremek sonrasını🙄 8 indede regl olmayı bekliyordum işte, Ztn 2-3 ü yumurtlama olduysa 1’inde olan ilişkiden döllenmiş olabilir diye düşünyrm