Ozlemm22 1prensesannesi__ deniizz_ benim 29 ekimdi hala olmadım test için erkenmi 3. Gün yaptım negatif çıktı
1prensesannesi__ Ozlemm22 gec dollenme falan olabiliyo 10 gune kadar olmazsan eğer direk kan ver kadin doguma git
deniizz_ Ozlemm22 geç döllenme vs olabilir çiçeğim bi kaç gün daha bekle olmazsan kadın doğuma git ihmal etme
Lelalela Elifmeral merak ettim canım son durum ne bende senin gibiydim hiç hamilelik ihtimali vermiyordum ama hamileymişim
Elifmeral Lelalela daha hala adet olmadım canım ama kasıklarımda cok fena ağrı var aynı adet olucakmışım gibi dua ediyorum resmen olmayım siye ama aynı adet ağrısı gibi üzgünüm :(
Seval0sevall 1prensesannesi__ benimki de 15 yapsam mı 😂 2 gün önce yumurtlamam oldu galiba çok ağrıdı kasıgım
_Mother_ 1prensesannesi__ aynen ama dayanamadım işte merak hep 😂😂😂 bakalım inşallah hepimiz pozitif görürüz
1prensesannesi__ InsaAllah pozitif goruruz kızlar bende enfeksiyon var galiba bilemiyorum cok kasintim var kirli akintim var parca parca oluyo bide bu ay antibiyotik kullandım negatif cikcagini bildigim icin hic test almadim yapmadim bat 4 kasım 😃
DeneyimliMom 1prensesannesi__ enfeksiyon varsa ev yapımı elma sirkesini suyla seyreltip taharetlenmeni ve hatta bir kaşık elma sirkesini bir bardak suyla içmeni öneririm.
DeneyimliMom 1prensesannesi__ bat 8 kasım test için erken diye yapmadım. Ama zaten bel ağrısı dışında hiç belirtim yok. Umudumu Aralık’a devrettim.
1prensesannesi__ DeneyimliMom benim cumartesi de heycan yapmiyo degilim suan hani takip etmeyince cıkar derler ya aklıma hep o geliyo 😄 ya varsa diye ama umudumda yok bu ay
1prensesannesi__ DeneyimliMom reflüm var icsem uyuyamam ama taharet alirken denerim afedersin bayagi tahris oldu genital bölgem yara oldu desem yeridir yakiyo cunku
DeneyimliMom 1prensesannesi__ reflü varsa sabah tok karna içine biraz bal katarak içebilirsin. Geçmiş olsun.
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ benimde Kasım ay üç aydır düzensiz olduğum için hangi gün olucagim bilmiyorum eğer ilk aylarda ki gibi olursam adetime 11 gün kaldı 13 14 Kasım’da olmama gerkiyor , şuan ovlasyon yapıyorum yumurtlamayı daha görmedim
Sevinc-Berna87 Anneoluyorumm00 canim ayniyiz benimde adetime 11 gün kaldı ama benim anlamadigim bir nokta var benim yumurtlama günlerim bitti bile canim 27 de pik gördüm senin niye tam ortasinda kac hafta senin adet döngün
Anneoluyorumm00 Anneoluyorumm00 kızlar sizce nasıl ovlasyon yumurtlama yok ama 1 Kasım’da yaptığım hafif koyuyudu dün yaptığımda koyu değildi sizce nasıl @1prensesannesi__ @deniizz_
deniizz_ Anneoluyorumm00 sıvı alımına falan dikkat et çiçeğim en az 2 saat önceden bırak ve hep aynı saatte yap yoksa test yanlış çıkıyor 🥰