Sunshine123 1prensesannesi__ uygulama pazartesi gösteriyor ama erken yumurtlama gördüğümü düşünüyorum. 3 gündür karnım adet olacakmış gibi ağrıyor ama hiçbir şey gelmiyor 🤦♀️
Seval0sevall 1prensesannesi__ valla dün sanki yumurtlama çatladı gibi çok sancı yaptı ve kasık ağrım çoktu ayağıma vuruyor bugünde ara ara geliyor ağrı bat 15 Kasım bilemiyorum bugün tek değerlendirdim
Ozlemm22 1prensesannesi__ deniizz_ benim 29 ekimdi hala olmadım test için erkenmi 3. Gün yaptım negatif çıktı
1prensesannesi__ Sunshine123 benimde onceden hep 28 gündü döngüm 28. Gün 5 kasım ama onceki aylardaki izlenimime göre 1 gun erken yumurtam catladı o yüzden bat 4 kasim sayiyorum 😀
Elifmeral 1prensesannesi__ cok fazla beyaz akıntım var ya her seferinde adet sanıp korkuyorum sizce bu nedir😓
Merve-metin Elifmeral bata daha varsa yumurtlama başlamıştır yakınsa da adet yakın olduğunda da akıntı olur
Gmzesr Merve-metin yaa öylemi olur bnimde bat 6 ve hanımefendinin dediği gibi beyaz akıntım var sabırsızlıkla bekliyorum regl gününü
Elifmeral Gmzesr benim normalde günüm bugün her akıntıda korkuyorum regli mi diye umarım regli değildir😓
Gmzesr NovaVina_ ihtimal vermek istemiyorum ama kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum biz bekleyelim bakalım bir kaç gün daha
sdkshn Elifmeral Benim de bat günüm bugün ama adet döngülerim çok kısa o yüzden test yapamıyorum her tuvalete girdiğimde bir saat peçeteye bakıyorum akıntı değişmiş mi pembeye dönüş var mı diye 🥺
Lelalela Elifmeral merak ettim canım son durum ne bende senin gibiydim hiç hamilelik ihtimali vermiyordum ama hamileymişim