Banucicek Enguzelmucizem Eray ulu çok tatlı bir doktor Banu benim adım ben hep ona gittim şuan 35. Haftamdayım istanbula taşındık tavsiye ederim kendisini
Aysglaltnscr0980 Ben Nazillide değilim ama Nazilliliyim 🤣 annemlere geldiğimde Kıvanç Beye gittim devlette gayet samimi bir adamdı ama çok yoğun oluyor Haluk beye de çok iyi diyorlar Canım. Referans da ise Eray Ulu ya gidiyor arkadaşım o da çok memnun.
Esinserkan Enguzelmucizem ben Kocaeli de oturuyorum. Doğumu Aydın'da yapma gibi bi olasılığım var o yüzden sordum
d190516 eymeninannesii Livaya ikisi arasında kalmıştım Elif hanımı çok övünce herkes Livaya gittik 😊kaç haftalıksın
NilAsel eymeninannesii bende Cenk Beye gidiyorum fakat ama hala kafam karışık doktor ve hastane açısından livadaki kadriye hanım normalden yana Cenk Bey Sezeryan yanlisi diye duydum
eymeninannesii NilAsel hımm cenk beyi hiç bilmiyorum kadriye hanımda ıyi die duymustum kaç haftaliksin
eymeninannesii d190516 ilk ben elif hanıma gittim ama memnun kalmadım o yüzden medinovaya gittim 24+2 yim sen kac haftaliksin
d190516 eymeninannesii ben şimdilik memnunum ama tatlı bi doktor aslında canım sadece biraz tezcanlı 😊 18 sayılır haftamız
Sulesultan Ben gebeliğimin başlarında nazillideydik sonra tayinimiz çıktı. Referans ta Halil Yalçın Yanık beye gidiyordum gayet iyi bir doktordu mizacı yumuşak.