Premsesko Mercimeek benimde karından 42 çıkmıştı ama doktor vajinal doğru sonuç verir dedi ayrıntılı ultrasonda
Beyzab95 Premsesko evet canım karından asla ölçüm yapılmaz rahim ağzı uzunluğu vajinal yoldan bakılır karından doğru vermez zaten
Defnebeste Premsesko canim benim 17 haftadab beri 32 cikiyor 35 deyim proglem olmadi genetik yapisi farkkibherjesin onemli olan dusmenesi doktorun kontrol eder zateb
Eminebeydaa Premsesko ölçümde 25 altı tehlikeymiş öyle demişti doktorum sen yinede her kontrolünde ölçtür riske atma bi arkadaşım dikkat etmedi 19 rahim boyuyla hastaneye yatırdılar 9 a düştü ,28 haftalıkken mecbur sezeryanla bebeği aldılar kese patladığı için
Beyzab95 Premsesko yok söylemedi iyi dedi zaten hiç bir zaman söylemez bende özellikle sormuyorum iyi demesi benim için yeterli diğer türlü bende kafaya sayıları çok takarım her 2 haftada 1 kontrolüm oluyor ölçüyor zaten ☺️
sedeffimo @Premsesko 20.haftamda 30 ölçüldü doktorum progestan fitil başlattı.O zamanlar çok korktum erken doğum olur diye ama şuan 39+2 doğuramıyorum😂 Sizinki gayet iyi zaten düşse bile stres yapmayın bence🙏🏼
Premsesko sedeffimo ayy çok rahatladım çok teşekkür ederim ne bilim herkes yazmış 40 50 olmalı diye aşırı korktum. Bende progestan içiyorum hap olarak akşamları.
Premsesko Beyzab95 bende Artık düzenli ölçtürecemmhende aşırı takıntılıyım ya ilk gebeliğim ve cidden feci zor geçiyor
Premsesko Beyzab95 ya kullanıyordum vajinamın içi şiş gibi geldi koyamadım birkaç gün bende ara verdim kuru gibiydi. Şimdi de aksi gibi aşırı akıntım var geri vajinal koymaya başlayacağım. Bu akıntı beni korkutuyor. Gerçi cumartesi bebeğin suyu iyi dedi de doktor bir propla vajinal baktı o günden bu yana aşırı akıntım var.
Z-09 Premsesko gayet iyi o 40/50 ml diyenler nerden uydurmuş acaba ağzınolan konusuyo. 20 milim altına düşerse riskli sizinki gayet iyii keyfinize bakın 🙋♀️
Premsesko Z-09 yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ❤️🧿🙏 kaç gündür ne yerdeyim ne gökte üzüntüden korkudan