Azraa33 Premsesko dün çok az sancımda vardı belimin ağrısından duramıyorum malum birde ikiz inan korkuyorum yatış yapsalardı bari onura yapıp önlem almadılar
Premsesko Azraa33 ay kıyamam bende hep öyleyim iri bebek ve çok zor geliyor. Akıntım da arttı bu aralar korkuyorum.
Yazmelegi_ Premsesko 21 haftadayken 23 çıktı sonra ful yattım 25 te 33 e çıktı geri ama ful yatış gerekiyor
OziC Premsesko canınızı sıkmayın bir dahaki kontrol de tekrar ölçtürün inşallah sıkıntı olmaz doktor önlemini alır
Premsesko Yazmelegi_ Aslında ben hep yatıyorum sadece bir su almaya yemeklere ve WC ye kalkıyorum çünkü daha önce kanamalarım oldu. Size ne önerdi doktorunuz nasıl uzattınız süper uzamış.
Yazmelegi_ Premsesko ful yattım lavaboya kalktım yemegi bile yattığım yerde hafif doğruldm yedim ve progestan kullandım birde protulon iğne kullandım
Premsesko Yazmelegi_ progestanı hap olarak kullanıyorum. Hep yatıyorum yine de 32 geldi bilmiyorum acaba normali mi bu
Egemoms1303 Kızlar kaçıncı haftada ölçüm oluyor. Benim şimdiye kadar olmadi hic bahsetmedi bile doktorum burda yazılanları görünce öğreniyorum 🤔