Evinaram Bırakın orucu ben sabah erken kalkıp kahvaltı yapamadığım için vicdan azabı çekiyorum acaba bebeğim aç kaldı mı diye düşünüyorum gün boyunca susuz kalmak bebeğe zarar verir tutmayın
Cekuli Dilanburak Ramazan ne çabuk geldi dedim😂 beynim yandı🙈 Canım benim zaten borcun varmış hamile kalmadan önce halletseydin keşke madem bu kadar aciliyeti vardı senin için... ortalık karışır bu postta söylim🤔
Dilanburak Cekuli canım çocuk bilinçsiz oldu ve oruç içinde soğuk günleri bekledim şimdi de bi danışayım dedim ama kendini bilmeyen insanların olduğunu ne bilirdim ki 😆
halimeaydin Cekuli cnm benimde orucum vardı ramazan ayında bebeğim karnimda öldü ve çocuk istiyor duk.biliyordum hamile kalcam orucumu tuttum 4günüm tek kaldı eşimde tutma ben halledicem dedi ..
Burcu35 Dilanburak insan dayancakmış gibi düşünüyor ama gerçekten dayanılmaz. Tansiyon şeker düşer bi anda allah korusun riske girme hiç canım. Şuan bebeğin senden besleniyor yediklerinden değil ama seninde mutlaka susuz kalmaman gerekiyor
GozdeCemre Dilanburak çocuk 14 haftalık şimdi mi geldi aklına oruçlarını tutmak hamile kalmadan önce aklın nerdeydi allah aşkıma hayır insanı zorla knşturuyırsunuz
Dilanburak GozdeCemre ağır konuşmak yerine biraz daha ılımlı yaklaşıp hamile psikolojisiyle oynamasanız ama gerçi her insan anlayışlı olamıyor o da zor
GozdeCemre Dilanburak hayır soruyorum ramazan biteli kaç ay oldu daha 3 aylık haöilesin hamile kalınca mı aklına düştü Örnek beriyim arkadaşım tuttu benek karnında öldü ki ramazan da Bile tutmayı önermiyorlar ve senin beslenmen gerek zamanda kaç saat kendini aç bırakmaktan bahsdyorsun vicdanını mı rahatlatıyorsun hamile kalmadan önce borçların niye aklında değildi
GozdeCemre Dilanburak zaten tutmayacaktın tutan hamile kalmadan önce tutardı bu ayakları bi geçin artık ya Sadece vicdanını rahatlatmışsındır hamilesin ya
Dilanburak GozdeCemre bence sen o küçük beyininle daha fazla kendin gibi çirkin yorumları yapmayı bırakır mısın soğul günleri beklerim oruç için sen tutuyor olsaydım bilirdin zaten sende o vicdan da YÖK anlaşılan
Happymammy Valla burda ters bişey söyleyince kızıyolar ama sizin mantığınıza yatıyomu Allah aşkına Ramazan’da bile dinimiz bize kolaylık sağlıyo orucu zorunlu kılmıyo aksine Allah’ın bize emaneti olan çocuğunu düşündüğü için anne sevap bile kazanıyo. şimdi siz kalkmış borcumu tutabilir miyim diye soruyosunuz. Adı üstüne borç ve bebeğinizin organlarının geliştiği dönemdesiniz bi tahmin yürütün isterseniz sizce tutmalımısınız?
Dilanburak Happymammy güzel bir şekilde tuta bilirsin bence be ya tutamazsın demek var farklı konuşmak var yada hiç cevap verme geç
Nursen21 Dilanburak Canım benimde borcum var Ve ben 27 haftalığım Dün denedim tutabildim bir sıkıntı yaşamadım günler çok çabuk geçiyor Allah nasip ederse yarında tutacam inşallah Kendini dene tutarsan senin için daha iyi olur yoksa birikir çok zor olur
Nursen21 Dilanburak herkes için geçerli değil bu korkma Annemde tuttu Yengem Temmuz ayında tutuyordu çok şükür bi sıkıntı olmadı Öyle kimsenin durumu bir değil
GozdeCemre Dilanburak kimin ne Kadar ibadet ettiğini bilemezsin oruc namaz insana ait birşey bunlaro yarıştıracak değilim seninle benim sadece merak ettiğim hmileyken aklına gelmiş Olması değişiksin yani birşey yazıyorsan gelen cevaplara da açık olacaksın sende çok var beyin hamileyken oruç tutulur mu diyecek kadar
Tiredmother GozdeCemre ne meraklısınız insanları yargılamaya ya. Kadın belki bu ramazan bebekten dolayı tutamıcak diye borçları bitsin istedi bebek planlı değildi belki? Soru sormuş beyin yarıştırmak yerine insan gibi cevap veremiyorsanız susmayı deneyin. Her post altında bi saygısız yeter ya.
Tiredmother haziransekiz cehalet derken? Haklısınız diyim tartışıp yormayayım kendimi ☺️ Size üstün zekanızla hayırlı doğumlar
haziransekiz Tiredmother şuan farkındaysanız kaç kişi benle aynı fikirde ama sizle aynı fikirde olan biri yok:) üstün zekamla çok güzel doğururum ben teşekkür ederim:) asıl sizi geçmiş olsun bu geri zihniyetle nasıl bireyler yetiştireceksiniz acaba:) iyi aksamlar👋🏼
GozdeCemre Tiredmother sana mı Düştü milletin avukatlığını yapmak normal sorular sorun o zaman saçma sapan postların altında saygılı aramayın
FindiksMom İlk 3 ayda bebek annenin depolarından beslenir yediklerinden değil genelde diyetisyenler de ilk 3 ay tutulabileceğini söylüyor bebeğe bi zararı olmuyomuş
Newmomy FindiksMom Ama su içmek cok önemli oldugu için ramazanda doktor bana kesinlkle tabsiye etmiyorm tutma demişti