Sumeyyealts Merhaba kızlar Anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası olup doğum yapmış olan var mı? doğum karşılaması için önceden bildirim form gibi bişey dolduruyor muyuz? Poliçemde doğum limitsiz bu kesin olarak doğumu karşılar anlamına mı geliyor
Selcanunal2004 Sumeyyealts merhaba benimde anadolu sigorta acaba doğum yaptınız mı ? Benimde 1 hafta sonraya zorunlu sezeryan planlıyoruz. Birşey yapmama gerek var mıdır
Edakrpnr_0 Sumeyyealts ben sigortacıyım benimde planım hamile kalmadan anadolu sigortadan sağlık poliçesi yapmaktı ama tam bu düşünceye girdiğimde hamile olduğumu öğrendim hamile kalmadan önce poliçeniz olması lazım ve poliçeye doğum teminatı eklettirmeniz lazım doğum eklettiğiniz zaman doğum paketi almış gibi muayene+doğum hepsini karşılıyor geçerli olan hastanelerde doğum yatarak tedaviye girdiği için özel hastanede tabiki limitsiz karşılar öyle yazmasının sebebi o yani eğer poliçe yaptırmak şansınız varsa daha hamile değilseniz düşünmeden yaptırın anadolu sigorta gayet güvenilirdir
selverx benim anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortam var ama ek hamilelik-doğum paketi yapmıştık. siz eğer onu yapmadıysanız karşılamıyor. o paketin de hamile kalmadan önce yapılması lazım. sadece tamamlayıcı sağlık sigortasıysa karşılamıyor
Selcanunal2004 selverx merhaba benimde anadolu sigorta 1 hafta sonraya zorunlu sezeryan planlanıyor Acaba birşey yapmama gerek var mıdır ?
Sumeyyealts Selcanunal2004 arayıp konuştum önden birşey yapmanıza gerek yok dedi siz de sigorta şirketinizi arayın bence daha doğum yapmadım o yüzden tecrübemi aktaramıyorum maalesef
selverx Selcanunal2004 doğum teminatı varsa bir şey yapmanıza gerek yok, ben epiduralli normal doğum yaptım, sigorta onay verdi, bir şey ödemedik.
Selcanunal2004 Kedimamasi valla bende merak ediyorum Bazıları önden onay alın falan yazmış kafam karıştı Sizinde mi doğum teminatlı
Kedimamasi Selcanunal2004 evet beklemeli doğum teminatlı yaptırmıştım, hiç haberim yoktu bişey yapılması gerektiğiyle ilgili salı arayayım hastaneyi
Selcanunal2004 Kedimamasi bencede sormakta fayda var Bende salı kontrole gidicem bi hastane ile görüşücem Bide sigortayı aricam Haber veririm canım mutlaka
Selcanunal2004 Sumeyyealts aaa süper Bende arim canım yarım bari Benim 1 hafta var doğuma Doğumdan sonra haber veririm ben mutlaka
Sumeyyealts Selcanunal2004 bu arada sigortanız var mı sigorta şartı oluyor ya tamamlayıcı da ondan soruyorum
Selcanunal2004 selverx benim bebek ters o yüzden sezeryan olacağım Sezeryan diye sıkıntı çıkartmazlar heralde 39.haftaya kadar bekledim ama bebek dönemedim malesef. Doktorum da mecbur alıcaz bu şekilde artık dedi Genel aneztezi yaptıracağım. Evet bende doğum teminatı var Zaten şuan muayenelerim ve tahlillerimi de karşılıyor
selverx Selcanunal2004 sezaryen veya normal doğum fark etmiyor, doğum ne şekilde olursa olsun karşılıyor. zorunluluk olmasa da sezaryen isteseniz bile karşılar merak etmeyin
Selcanunal2004 selverx anladım canım Çok teşekkür ederim Yarın kontrole gidicem bakalım ne zaman gelecek miniğimiz :)
Kedimamasi selverx merhaba, acaba kaçıncı haftada doğum yaptınız? Bebeği de sigorta yaptırabilmek için 38. Haftada doğması gerekiyo diyorlar ama tam anlayamadım. 37+ olunca sayılıyo mu yoksa illa 38+lar da mı doğması lazım
Selcanunal2004 Akduygu bu yıl yenileme ücretim eşimşe beraber 19a geldi Sdce benim poliçem ise 11.500 tl Ama ben yaklaşık 6 yıldır doğum paketi alıyorum Ve tamamlayıcı sağlık sigortasını 11 yıldır yaptırıyorum Sanırım onunda verdiği indirim var