-kubra kuzum dün muayenem vardı 39 haftaliktim , çatı muayenesi oldum. Doktor catimin dar olduğunu normal doğumu deneyebilcegimi ama çok zorlanabilecegimi ve olusabilecek komplikasyonlardan bahsetti . Kararı bana bıraktı. Benimde içime sinmedi gittim servisteki ebelerle konuştum. Annem de aynı hastane de hemşire ebeler tanıdık. Durumu anlattım ve asla riske atmamam gerektiğini, çatı darlığının kolay birsey olmadığını ve bebek için risklerinden bahsettiler . Doktorumun da tam bir normal doğum yanlısı olduğunu kolay kolay asla sezeryan kararı vermediğini, sana sezeryan teklifi sunduysa hiç düşünme sezeryan ol dediler hepsi de . Bende o kadar zaman karnım da taşıdım yeri geldi sıkıntısını çektim niye ikimize de stres yapıyım diye düşündüm. Birsey olsa Allah korusun inadım yüzünden bebeğime , kendimi asla affetmem çünkü bilr bile yapmış oluyorum , ki normal doğum için yapmadığım kalmadı aşırı çok istiyordum hergun yürüyüşler platesler egzersizler hurmalar çaylar sırf normal olsun diye . Ama kaderim de yokmuş . Ve yarın tam 39+2 de sezeryan oluyorum . Heyecanım tavan durum da . Bu fikre henüz hiç alisabilmis değilim ama kucağıma alınca hepsi geçecek inanıyorum. Sana yaşadığım olayı anlatmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur kuzum karar senin en güzeli neyse senin için o olur inşallah ❣️