Tuna5534 Esraa29 inşallah bende sezaryen istemiyorum normalde hemen toparlaya biliryorsun kendi işini görüyorsun ama sezaryanda birine ihtiyaç duyuyorsun
Mslgzm23 Bende 39.hafta az az kanamam var arada kramp giriyor sık olmamakla beraber sizce hastaneye gitmeli miyim gece nişanım geldi hafifte kanamam oluyor
busraakurt52 Mslgzm23 kanama beni korkutur su veya kan gelince doktorlar hastaneye gelin diyorlar zaten siz neden bekliyorsunuz🙈
Simbar Srny77 36+5 bebek kanala iyice yerleşmiş bakalım ne zaman gelmek isticek sancılar yavaştan başladı
Mochi Srny77 37+1 sürekli ağrılarım kasılmalarım oluyor nst de 1-2 tane sancı çıkıyor ama gelen yok 😄 2.doğumum olacak inşallah sabırsızız bir an önce doğsun istiyoruz ✨
Nuur07 Meoss nasıl bi ağrı tam olarak ? Bana da vajinama doğru ağrı oluyor ama doktorum sancının geldiğini karından toplanıp aşa doğru vurduğunda anlarsın diyor
Meoss Nuur07 tam kasıkta adet sancısı gibi artı belime geliyor ara ara ama sıklasmıyor cabuk gecıyor bı de karnım asırı sert oluyor gogus altıma ve kasık bolgeme baskı yapıyor cok sık tuvalete gidiyorum ıctıgım suyun 10 katı nerdeyse gıdıyor
Nuur07 Meoss bende de sadece vajinama doğru ani kramplar giriyor karnıma doğru sancım olmadı daha. Hayırlısıyla gelsinler ama beklemek zor gerçekten 😅
Meoss Nuur07 3 gündür oluyor bunlar sabah uyanınca kuş gibiyim. Bi iki saat sonra baslıyor gece yarılarına kadar devam suan uzanıyorm ve sertleşme var cok belirgin hareketler oluyo
gunesmervee Seralce ben hissetmedim suyum geliyor sandim sızıntı şeklinde acile gittim ama su felan değilmiş o arada alttan muayne ettiler öyle anlaşıldı ama sanci olmadığı ve hersey yolunda olduğu için eve gönderdiler.
Nuur07 Meoss yakın zamanda kontrolünüz var mı , doktorunuza sorun bence dayanılmaz derecedeyse ağrılarınız