umrumdadegil Kızlar tetanoz aşısı ikinci doz ne zaman yaptırdınız benim randevumu 2 ay sonraya vermişti ama burda okuduğum kadarıyla 1 ay sonra yaptırılıyormuş benim gibi 2 ay sonra yaptıran da var mı acaba
Yagmurakyurek umrumdadegil ben yaptırmadım 1doz oldum ikinciyi olmadım 😁6kasimda şeker yüklemesi yapilcakmis sağlık ocağında çağırdılar
KuzeyinAnnesi10 umrumdadegil aşı aralığı değişebiliyor ben 18 de ilk dozu 24 de ikinci dozu oldum canım tek doz yaptıran da var
umrumdadegil Yagmurakyurek beni de şeker yüklemesi için kimse bilgilendirmedi anlamadım ben yaptırmayacak mıyım ne 😂
gncglozclk Yagmurakyurek bende 1 doz oldum cok agır geçirdim 2. Olmucam özel doktorum 1 doz yeter dedi de tekrar sorcam sıkıntı yasar mıyım diye aile hekimi korkuttu beni cocuk tetonoz olursa ölür diye konustu ilkini 18 haftada oldum simdi 29 haftalık olduk 32 de kontrol var tekrar sorcam bakalım
MinikMucizem___ Yagmurakyurek 1.dozu kaçıncı haftada oldunuz ve 2. İçin cagirmadilar mi daha öncede yapmismiydiniz
Yagmurakyurek umrumdadegil bir ara danış ben 6kasimda aç gel dediler evden gelirken bişi getir dediler 2-3saat burda tutucaz seni dediler bakalım bayilmasam iyi açlığa dayanamiorum 😁
KuzeyinAnnesi10 umrumdadegil bana hemşirem elimizde yoksa bazen tek doz bile yapıyoruz dedi o da korur demişti kendi arayıp çağırıyordu zaten beni. Arasında ki fark önemli değil koruyuculugu önemli doğuma yakın yapılması daha iyiymiş
likesah umrumdadegil ben yaklasik 2 ay arayla oldum 2. Dozu yaptirmayi unuttum ilk dozu 20. Haftada yaptirmistim ikinci dozu 27 ya da 28 de yaptilar. İdeali 1 ay ara ile yapilmasi ama yapalim yine de demisti saglik ocagindaki hemsire
umrumdadegil Yagmurakyurek aa hiç kan tahlili yapmıyorlar mı ki benden ayda bir kontrole gittiğimde kan alıyorlar🫣
KuzeyinAnnesi10 Yagmurakyurek 1 2 ayda bir arayıp çağırıyorlar tahlil için kontrol ediliyor takip ediyorlar canım normalde.
Yagmurakyurek umrumdadegil kan bikere aldılar şeker varmı yokmu die şeker çıkmadı şimdide şeker yüklemesi yapilacakmis 6kasimda
umrumdadegil Yagmurakyurek ilginç yapmaları lazım normalde ayda bir kontrol zamanları kan ve idrar tahlili