16eda16 inşallah güzel haberler alırsın canım :) benimde cumartesi ye denk geliyor 14. gün bekleyen herkes sevinsin inşallah
Ilay-1 Çıktıııı 125,6 regl günü için iyi bi değer dimi arkadaşlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
deniizz_ Ilay-1 yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler çiçeğim benim banada dua et olur mu ilk aşılamamı yaptırdım 9 kasım test günüm belirtin falan var mıydı 🥹🌸
Alizee Ilay-1 ben sizin yerinizde olsam dediğim tarihte giderdim. Çünkü beta değerine göre kese ve kalp atışları duyuluyor kuzum 😊 giderseniz bebek oluşmamış olur içinde boşu boşuna stres olursunuz Allah korusun 💕 sağ salim kucağınıza alın cnm
Ilay-1 deniizz_ yani normal adet belirtileri kasık ağrısı bel ağrısı vardı 2 gündür aşırı yorgunluk var göğüs ağrısıda daha dün akşamdan beri var
merylii_ Ilay-1 canım çok güzel sonucun Allahım sağlıklı geçirmeyi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ilay-1 MelodyFairy çok fazla belirtim yok mart ayında bi kimyasal yaşadım onda daha çok belirtim vardı Bunda adet olacakmışım gibi aynı kasık ağrısı var göğüs ağrımda daha bugün başladı ama adettede oluyor