hepoyleolurzaten_ Aytii0707 salam mənədə həkim yazmışdı.Gecə yatanda qoyurdum onu.İndi qızım 10 aylığdı🥰sizdə sağ salamat qucağınıza alın inşəAllah🤲🏻
Fatima1992 umudumhicbitmez13 mende 3 cu ayimda azca acilma olmusdu. Utrojestan wami yazdi, progestoron wami yani. 24 hefteye kimi istifade eledim. Cox wukur indi 33 cu heftedeyik
umudumhicbitmez13 Irade_2021 Fatima1992 yaxmaya göre 3gun qoymaram men mende azca leke oldu oda ciftim asagi imiş
Irade_2021 Qizlar deyirler qehve rengi axinti varsa demek usaq oglandi.esitmisem oglanda hele olur.kimse rastlasib bele birseynen?
Zeyd_Mom_22 Irade_2021 məndə oğlumda 2 ayında gəlmişdi çox az)) ama bir qohum var o qızda belə açıq çəhrayı mı deyim belə birşey gəlib neçə gün onda qız idi o yerleşme qanamasıdır məncə🌹
Zeyd_Mom_22 Aytii0707 yox olacaq təbii ki axmamaq üçün daha yaxşı olması üçün dedim) həkim necə deyirsə, neçə gün deyirsə siz edin. Allah səbəb salsın🌸
zeyds_mom Zeyd_Mom_22 bizdede qohumda qizdi ondada qehveyi axinti gelmisdi. Yerlesme qanamasi olar yeqinki. Ama mende nie olmadi o bilmrem 😄 hekim dedi hamida olmur
Zeyd_Mom_22 zeyds_mom məncə hər qadındada olmurbaxır ya hamiləliyə yada organizmə🥹 Məsələn məndə hələki shukur heçnə gəlmiyib ama mən qorxuram nəsə gəlsə)) salmatçılıq olsun gəlməsədə olar😅 yadımda oğlum da hamı qorxmuşdu ki nəsə olub) panikaya salır)
zeyds_mom Zeyd_Mom_22 he daha mende gelesi vaxtida deil 33 heftedeyik 😄 men ilk vaxtlarnda intde oxumusdum deqede bir gedb baxirdimki qan geler eder 😂😂 adam heyecanlanare.
Zeyd_Mom_22 zeyds_mom hə nəsə gələndə məndə qorxuram😂görən nəsə gəlib🙄😂 Allah özü kömək olsun hamıya amin💗
Irade_2021 Mende qizimds hecne gelmemisdi.Bu usaqda hekim iki dene kese gordu dedi biri qan yigini ola biler.Heleki urek doyuntusun esitmemisik.Sag samat olsunlar InsAllah
Zeyd_Mom_22 umudumhicbitmez13 mən elə 7 həftədəyəm artıq 8 ə keçirəm. 2 həftə olar qoyuram görək nə vaxt dayandıracaq. Ama progestronum yüksəkdi😞
umudumhicbitmez13 zeyds_mom mende çox az leke deymisdi 8hefde de oda ciftim asagi imiş ondan idi ama hekim deir davam ele iki defe qoyurdum doktur saldi birdefeye