torisinannesiiii ama sizin söylemeniz gerekiyor 3 günlük bebek duruyor yani ben sezeryanlıyım herseyı geçtim ameliyat olmuşsunuz yani size bakılması gerekiyor ve sizde söylemeniz lazım bebeğime ben bakarım annen bana baksın demeniz gerekıyordu siz 3 günlükken hazırlık yapıyorsanız hiçbirşey yokmuş sankı normal doğum yapmış gibi ama normal doğumlar bile eskisi gibi değil bir dünya dikiş atıyorlar yani sizin eşiniz biraz fazla düşüncesizlik etmiş ve etmeye de devam ediyor ben çoktan olay çıkartıp ailemin evine gitmiştim ama siz öyle yapmayın tabi benim ailem aşırı arkamda olduğu için bu özgüvenim benim annem ben kohusayken gelip bana baktı ama kayınvalidem kayınpederime de baktı en sonra eşime söyledim aş evi değil burası babam bile rahatsız etmemek için adam tek başına evde kalıyor gelmiyor annen bütün gün gezıp akşam karnını doyurmaya buraya geliyor yetmiyor kardesınle babanıda burada ağırlıyoruz dedim ben anneme gecıyorum sende oraya gelirsin dedim 20 güne yakında annemde kaldım 40 ım çıkmasına 2 gün kala geldik 40 çıkardık. Onda da 40 çıkarmasına o kadar geç geldi ki kayınvalidemler normalde öğle ezanından önce olması gerekıyormuş 4 te felan anca yapabıldık gezmeye gıtmısler oradan gelmiş bir dünyada hazırlık yaptık annemle yani demem o ki söyliceksin hatta ben geldiklerinde dedim ki bu ne ya dedim sizin keyfinizi mi beklicez dedim gelemiyorsanız bekletmeseydınız gezmek için başka gün mu kalmadı dıye suratımı da astım neyse 40 km çıktı 1 er bardak çay icip birer de tabak koydum yemedıler bıle çıktılar çünkü evde başka misafirlerde vardı onlar bile soylendı onlara sen babaannesisin burda olman lazım vs diye ağırlarına gıttı sanırım sonrada gıttıler annemde ben içerde çocuk emzirirken eşime anlatmış azarlamışta hatta benim yanımda konuşmak istememiş annem demişki annen ile konuş yardımcı olmıcaksa müdahale de etmesin demiş yani biraz göz dağı lazım eşinize ama nasıl bilemem bu şekilde kendınızı yıpratıyorsunuz gerçekten 💕