Fasi bebeğinizi kimseye emanet etmeyin kimse sizden daha iyi bilmiyor isterse 10 çocuk büyütsün her çocuk annesine özel ve annesi ihtiyaçlarını anlayabilir bunun dışında çocuğu uyandırıyorlar demişsiniz bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama kesin tavrınızı koyun gerekirse defalarca söyleyin çünkü anlamıyorlar benim bebeğimde doğduğunda aynı şeyi yaptılar çok uyuyor deyip uyandırdılar eşimde dahil görümcemin 2 yaşındaki oğlu sürekli gelip kundağını açıyordu ben ameliyatlı yerimden kalamıyorum kimse alinden almıyordu hatta nasıl yapacağını gösteriyorlardı sonuç olarak güzel güzel uyuyan bebeğimi uykusuz hale getirdiler kolik oldu gecelerce hiç durmadan saati gelince ağlamaya başladı kendi evimizde uyumamaya başladı derken ben bayağı kendi anneme taşındım çünkü orada uyuyordu şuan kızım 14 aylık ama hala uykusunu düzeltemedim 9 aylıkken işe başlamıştım çocuğuma çizgi film izleterek uyumayı öğretmişler şimdi tekrar hamileyim bunda müsaade etmeyeceğim şuan kızıma kendim bakıyorum çizgi filmi bıraktırdım uzun oldu ama okursan demem o ki asla izin verme yapılmasını istemediğin şeylere müsade etme