0Zbs0 Pazartesi günü bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum doktorum 2 3 gun adet kanamasi gibi olur dedi ama bende hic yok nerdeyse peceteye silince geliyo normal midir kızlar ağrım yok
0Zbs0 0Zbs0 bilgisi olan bu durumu yasayan var mı ilk dogumumda da fazla kanamam olmamıştı normal midir
1palyaco 0Zbs0 merhaba bende de olmadı kanama sadece ilk gün kürtaj olunca eve geldiğimde oldu bir ped anca doldurdu ya da doldurmamıştı ardından kesildi . Hap verdiyse onun etkisinden de olabiliyor .
fizikcianne 0Zbs0 normal canım demekki değerin çabuk sıfırlanmıs kürtajla. Herkeste aynı olmaz. Benimde kürtajdan sonra çok az geldi kanamam sonra tam 1 ay sonra adet olmuştum. Ama mutlaka değerine haftaya baktır
Azra8Engin 0Zbs0 benimde hiç olmadı hastaneden eve gelene kadar çok çok az leke oldu sonrasında hiç olmadı 1 ay sonra hamile kaldım 12 haftalığız şu an Burada müjdeli haberlerinizi alacağımız günler yakındır inşallah hayırlısı 💐
Aslicetin Azra8Engin benimde bebeğimin kalbi durmuştu 8 haftalıkken 4 ay sonra gebe kaldım suan 7 haftalık sizin 2 cide bi sorun oldu mu
Azra8Engin Aslicetin yarın gideceğim 2li tarama olacaktı fetal dna isticem çok şükür bi sıkıntımız yok şu an yalnızca progestan kullanıyorum 3 kez sizde bi problem yoktur inşallah
Aslicetin Azra8Engin keseyi gördüm yarın da bebeği görücez umarım bi sorun olmaz kan sulandırıcı ve progestron kapsül kullanıyorum
Aslicetin Azra8Engin evet gittim kalp atışını gördük fakat normalde son adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıktı 1 hafta geri den geliyor dedi doktor bakalım umarım gelişir
Azra8Engin Aslicetin benim o haftalarda son adet tarihine göre 18 gün geriden geliyordu bugün gittim bende doktora 1 haftaya düşmüş daha da gelişecek yakalayacak yakalamazsa bile 2 haftalık geriden veya önden gidebilir dedi içiniz ferah olsun
Azra8Engin Aslicetin benimde düzensiz doktora söylediniz mi adetinizin düzensiz olduğunu benim doktorum öyle söyledi
Aslicetin Azra8Engin bebek bidaki sefere gelişirse normal demiş aynı kalırsa sıkıntı demiş doktor ben yanlış anlamışım eşim öyle dedi