Oztrksadiye Ben selin hanıma gidiyorum 10 kasımda randevum ama onunla kalmayıp 2 doktora daha muayene oldum ama selin hanım çok başka banada kız dedi doktorların hepsi kız dedi şuan 16 haftalık haftaya gittigimde ögrenicem inşallah
gunesmervee Burcudoga bencede 15 16 haftalar daha iyi cinsiyet için arkadaşım 12. Haftada öğrendi parti yaptılar cinsiyet degisti sonra😁
Burcudoga gunesmervee 😱o da çok farklı bı deneyim olmustr, inşallah ona göre alışveriş yapmaya baslamadan ogrenmislerdr dogrusunu 😂
Sym35 Ikincikezannetugce bende gidiyorum Nuray Hanım doktorum 14. Haftamda erkek olduğunu söyledi. Benim minnoş çok net gösterdi. Ayrıntılı ultrasonu da Ali Karegede yaptırdım. Aşırı iyi bir doktor kendi polikinliği var. Fiyatı da diğerlerine göre uygun. Ayrıntılıda kesin öğrenirsiniz cinsiyetini🌸
Sym35 Ikincikezannetugce gümüşpalada internetten bakarsanız da iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. 19. Haftamda yaptırmıştım 1000₺ Şuan ne kadar bilmiyorum. Telefonda sorabilirsiniz
Ikincikezannetugce Sym35 peki teşekkür ederim bende yeni focada oturuyorum ondan sormak istedim ..peki sana bir şey soracağım ben şimdi 15+ 3 olacağım cuma günü doktora gitsem sence cinsiyet bakabilr mi hem rutij muayene olarak dedim
Sym35 Ikincikezannetugce Ali Karaege içinmi soruyorsun Sadece doğum yaptırmıyor rutin muayene ve testleri yapıyor.
Sym35 Ikincikezannetugce iletişime geçerseniz daha net bilgi alabilirsiniz randevusuz bakmıyorlar sanırım
Sym35 Ikincikezannetugce biraz daha beklesen daha emin olursun sanki 16 dan sonra daha net oluyor ya. Tabi yine senin kararın
Sym35 Devletteki gibi değil ultrason net bir şekilde gösteriyor. Renkli fotoğrafını da vermişti ayrıntılıda