ilkgozagrim__ Daha yeni çikolata yerken karnımda böyle kelebek uçtu gibi bişey oldu anlık oldu 1 kere oldu sizce hareket midir merak ettim ilk gebeliğim tecrübesizim tecrübeli annişler bakar mısınız
rabisskocc ilkgozagrim__ ben 16 haftalığım bende de aynı şey oldu böyle sanki bi tırnak geziyormuş gibi içimde bir anlık oldu da gaz sandım değilmiş 😂
ilkgozagrim__ Edaemkl Ayyy gerçekten miii yaaa Çok değişik hissettim ama hareket mi değil mi bilmediğim için sormak istedim 🤗
_Hulya7106 ilkgozagrim__ bende 15. Haftadan beri sürekli öyle pıtır pıtır bişeyler hissediyorum sırt üstü yatarken daha çok oluyor ama bebek haraketi mi hiç bilmiyorum çünkü ilk gebeliğim benimde bi tecrübem yok degısık ama güzel bi his ya 🫠💙
Parsmommy ilkgozagrim__ olabilir o zaman minik bir kaç pitla başlıyor zaten ileri haftalarda daha çok hissediyosun hatta goruyosun da çok güzel gerçekten şuan benimki oynuyor mesela kimil kımıl 😂
ilkgozagrim__ Parsmommy Ayy canım ne güzel yaaa kımıl kımıl olacağı günleri iple çekiyorum yarın 3 lü taramamız var bakalım
Parsmommy ilkgozagrim__ inşallah yakında canım zaman hızlı geçiyor bende öyle derdim şimdi kuduruyor maşallah 😄😄 hadi ya ikili nasıl çıktı ki ben temiz çıktığı için açıkçası 3,4 lu yaptirmayacagim strese giriyorum çok beklerken