Irmakdkm Saç uçlarını boyamada bi sakınca var mı diplere gelmeden yapan var mı 19+0 haftalığız kızlar yaaa aşırı beyazım var en azından diplere gelmeden boyamak istiyorum
Mhmtmdh Irmakdkm canım ben saclarımı boyatmadıgım halde doktor bana ilk gittigimde saclarını boyatıp kestirebilirsin demişti. Demekki bir zararı yok :)
Selenaygur Irmakdkm canm bildigim kadariyla kuaforlee diplere degdirmeden bi boyama tarzi yapiyolar ama her kuaforde yok bi arastir istersen hamilelere yapiliyo
Adenbebek Irmakdkm benimde öyle beyaz çok ama 4.aya kadar yasak ben saç maskaralarından aldım bi yere gidecegim zaman sürüyorum
Herseeyinasli Irmakdkm valla ben dün boyadım🙈 yani doktorlar izin veriyor en azından benimki izin verdi.. kanıtlanmış bir zarar söz konusu değil zaten. Bizimki sadece tedbir.
Adenbebek Irmakdkm aa evet o zaman sıkıntı yok sanırım doktorlar 4 aydan sonraya izin veriyorlar bildigim
preggie Irmakdkm ayni sorun bendede var, dogal rengimdeyim ama beyazlarim tonla. boya gitsin cokta abartmamak lazim. zaten kilo alicam bari bakimindan geri kalmiim.