Kuzeyguney Kızlar 40+2 yım bekletiyor 41 de sancı verilirmis kesin 41 haftaya gelince dogurtuyorlarmi orda doğum yapanlar süreci nasıl ilerliyo bilen varmi
Hilal36-36 Bende çorlu devlette doğum yapacağım hiçbir bilgim yok. 31. haftamdayım 35 -36 gibi kontrole gideceğim. Şu an ne durumdasınız doğumunuz gerçekleşti mi? Tek avazda kolay bir doğumunuz olur inşallah.Hangi doktora gidiyorsunuz ben en başından beri Ezgi hanıma gidiyorum henüz doğum hakkında konuşmadık.
Hilal36-36 Misskokulumm evet memnunum gayet güler yüzlü sorduğum soruları yanıtsız bırakmayan bir doktor. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Gebeliğimin en başından beri gidiyorum devlet hastanesinde randevu bulmak sıkıntılı oluyor ama bir şekilde denk geliyor diğer doktorlara hiç gitmedim.
Misskokulumm Hilal36-36 çok sağolun ben de yakın zamanda çorluya taşıncam ezgi hanıma gelmeyi düşünüyorum
Hilal36-36 Sizde sağolun, bende neredeyse 1 yıl olacak Çorlu’ya geleli çevreye yabancı olduğum için doktorlar hakkında bilgim yoktu ama ilk randevumu kendisine aldıktan sonra açıkçası başka doktor arayışına da girmedim inşallah sizde memnun kalırsınız.
KemalEfeNeslin Hilal36-36 merhaba doğumunuz nasıl geçti memnun kaldınız mı acaba tavsiye eder misiniz