Defne-ece28 Kızlar doğum ücret bilgisi nedir gaziantep için hastane ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz
Zehraargan Defne-ece28 Hatem hastanesi 3 hafta önce sorduğumda normal 10 bin sezaryen 10.500 lira dedi
Defne-ece28 Zehraargan çok tsk ederim cnm 32 bine doğum paketi vardı da live hospital de benimde şu anki ucretlerden hiç haberim yok sorayım dedim
Zehraargan Defne-ece28 Daha yeni gebeyseniz 32 bin iyi bence. Sanırım kontroller, doğum hepsinin fiyatı bu
Gamzegkhnn Defne-ece28 ben live hospitala gidiyorum doğum paketi aldım 7. Ayda 21.000 TL verdim. Ama doğum paketi almadan sadece doğum ücretleri 15 bin ile 17 bin arasındaydı
Defne-ece28 Zehraargan aynen hastane cekimi de varmis fotoğraf içinde baba mini chekup yazmis 10 muayne hakkım varmış tahliller de ücretsiz mis ikili üçlü ve kan tahlilleri
Defne-ece28 Gamzegkhnn bunu neresi veriyor bende bilmiyorum hastane yada sigorta ama kararsiz kaldım Bi de hastane ye çok şikayet dusmus kafam karıştı
Defne-ece28 Gamzegkhnn aynen cnm sikayet varda okudum baya sikayet var birde sezeryan esnasında çocuğum kafasında neşter izi varmış annesi resmi paylaşmış çok fena idi