Tugcem2834 Arkadaşlar 10 haftadayim karnım çok şişti gibi yemek yiyince daha da büyük gözüküyor 2 ci gebeligim 63 kiloyla gebe kaldım kilomlada alakasi var dır ama bilemedim sizlerde de öyle mi 5 aylik gibi sis gibi bide bende hafif 1 doğumdan kalma göbek vardı hafif ti bilemedim çok kilo almak ta istemiyorum doğuma kadar sizler ne durumdasınız cinsiyetler bellimi karnınız şistimi
Myrtle Tugcem2834 11 haftalik benimde, gobegimde buyume var ama anlasilcak gibi degil. Bende 4 kilo almisim cok yiyorum galiba doktor da uyardi 😀. Cinsiyet 14. Hafta dedi 🤔
Betull0 Tugcem2834 benimde aynı 11 haftalık ama 1. Gebeliğimde 6 aylıkken göbeğim böyleydi önceden hiç yoktu dümdüzdü sanırım her doğumda biraz çıkıyor kilo da almadım🤷🏻♀️
eymenim_ Tugcem2834 aynı durum bendede var oğlumda kalma göbek var şuanda 12 hafta ama doğuracak gibiyim ozelliklede yemek yiyince şuan resmen 8 aylık gibi karnım sana nolmus diyo gorenler
Cgdmerl 12+5 teyim ben de, cinsiyetimiz tam 12. Haftada belli oldu. 4 kilo aldım bile, dışarıdan belli olmaz ama bakınca ya da dokununca belli oluyor göbeğim 🧿
Aysoshh Bende 11+4 haftalık olduk kilolu hamile kaldım 85ile gündüz bişey yok akşam şişiyor karnım 200gram almışım şimdiye kadar tartılıyorum sürekli
Simge16 Benimde 2. Hamileliğim 11+4 teyim kilo almadım henüz 1 kg verdim hatta ama artık şişkinliğim oluyor kot pantolon giydiğimde bu hafta hiç rahat edemedim düğmesini açtım gezdim hep😅😅
shanti Tugcem2834 bende biraz karnmda kasinti var ama catlama krema aldm tavsiye yuzerina kulanmayi basladm hc kilo almadm karnmda daha cikmiyor😁11+4