tunasmom Ece_avc Öncelikle kendi fikrim bu. her iki ailede hiçbir şey yapmak zorunda değiller çocuğu onlara yapmıyoruz. Kendimize güveniyoruz ki bebek sahibi olduk. Sağolsunlar hem kendi ailem hemde eşimin ailesi çok yardımcı oldular maddi manevi hiçbir şey esirgemediler. Kayınvalidemler oğluma künye taktılar bana da çeyrek takmışlardı annemlerde büyük altın taktılar adını bilmiyorum hjahajs he bi şey takmasalardı da asla alınmaz küsmezdim bugüne kadar genel olarak her şeyi hem eşimin ailesi hem kendi ailem yaptı sağolsunlar
Sacteli Eşim iPhone almıştı ama gene hediye seçmemi istedi daha söylemedim. Eşimin ailesi de ne istersin diye sordu bilemiyorum dedim ata altın taktılar bana daha iyi hediye olmuş oldu :)
Slc Anneolmak58 keşke 2 bine araba ararken bir grup arabacı onu kaçırsa taş devrinden kalma diye onu müzeye koysalar 😆
Pinar61 Ece_avc Valla kayınvalidelerin öyle durumu yok tek maaş ile geçiniyorlar Allah razı olsun 500₺ kendine bişe al diye verdiler kızıma da Kupesini aldılar 🥰
kvsr22 srgl3362 çünkü biz oğullarının parasını harcayınca zorlarına giidyor ,bu arada taksi mecburi bi durum yani.Kendilerine dünyaları harcasalar sesleri çıkmaz.Valla kendilerin olsun hediyeleri ,yüzlerini görmek istemiyorum ama yapacak bişey yok.
Yenianne7 Slc Olsun o da birşey sonuçta hiç almayanlar da var ☺️ Hatta inan künyeden altından daha mantıklı sürekli kullanacağın birşey. Kunyeyi 2 yaşından sonra hiç takamadım ben mesela
2cocukluu-annee Ece_avc hic kimse hic bisey almadi almazlar da.cocuga bile normal mevlidinde millet ne takiyosa onu taktilar altin falan hak getire
busraayksll Ece_avc benimki çocuğa yarım altın bide baya büyük bı alışveriş yaptı nerdeyse 4 5 bin arası tuttu onun dışında eltim benden bı sene önce doğum yaptı ona da hiç öyle takı felan yapmadılar kendi ailemden bebeğe kıyafet felan çok istemedim bizde hediye de çok gelir bana künye bebeğe cumhuriyet altını takacaklar
Sehermahsum7321 Ece_avc oğlum da bir çeyrek taktılar konuşmadığımıza rağmen bir çeyrek iki takım elbise şimdi gene hamileyim sanmıyorum çünkü eşimle evlendik evleneli konuşmuyoruz oğlumu. Doğumuna geldiler buna gelmezler asla
Gamzeramo Ece_avc bana bisey gelcegini sanmiyorum acikcasi beklemiyorumda belki bebeğe bi ceyrek takarlar bu arada kayinvalidemle kapi komsuyuz 😂
sukran0046 Mmnj yetmezmiş gibi bu bize benzemiyor cirkin die aralarnda konuşmalarına kulak misafiri oldum ztn sevmiyorum bidemlik oldu tamamen kopardm bağları
Mmnj sukran0046 bizim ki aynı oğlum aynı 🤣der oğlu doğurdu sanki amanıg bnm kücük oğlum aynı oğlum der dahada sinir eder kızım olck 33 haftamızdayız kıza ne bahane bulcaklar onu kime bnzetck bklm bn biliyom ne diycegini cikin bu be oğluma benzemiyor diyck bnde o zmn ne diycemi bılıyom 🤣🤣🤣
sukran0046 Mmnj benim küçüklüğume yada bana benziyor derse 😂olabilir ya cok sevdigine yada çok sinir olduguna benzermiş de 😂😂😂
Yagmurakyurek Ece_avc şuanda hamileyim kimse bir gram elbisesini bile almdi herseyini biz yaptık ilk gebelik ne kendi ailem ne eşimin ailesi kimse bişi yapmdi şükür evladım sağlıklı olsun ama benden ve çocuğumdan uzak olsunlar bana destekleri yoksa görme hakları yok doğduktan sonra hiç bir hediyeyi kabul etmem oglumuda göstermem şimdi destek olmlri gerekir
Minikperi Ece_avc bebeğe çeyrek. Erkek olsaymış bilezik takılcakmış. Erkek olursa bileziğinizi istemiyorum dedim. Ayrımcılığa gelemem. 🌸