srgl3362 kvsr22 o kadar haklısınız ki doğuma hastaneye giderken taksi tuttuk diye kaynanam söylendi otobüs neyimize yetmiyomuş 🤦 ama doğumdan sonra bize gelmek istediğini eşimi arayıp taksi tut gel bizi götür dedi 😂😂
Slc Ece_avc sağolsun kayın validem 2 bin TL lik bebek arabası bakıyor bulunca alacak 4 sene önce kızının oğluna 2 bine almışlar eşit olcakmis . Bu kadar annemler de bebeğe beşik bir onlu hastane çıkışı annem çeyrek yaptı 2 tam kat örgü yapıyor bir yelek bere bir bebeğime çeyrek ablm kahve Makinesi ve bir çeyrek bebgime de bir takım bana kıyafet Erkek kardeşim bekar bir gram yetmiş gücü Babam belirli miktar para verdi istediğini al diye 2 pijama takımı aldım 2 emzirme atleti 2 emzirme sütyeni 5 alt çamaşır 🥹
Anneolmak58 Slc 2bine araba mı varmış 😀 nerde kalmış ay kaç senesinde ona kalırsa o arabayı aldığında enflasyonla suanki bir mi Allahım yarabbim eşitlik mevzusunu başka alanlarda gösterseler keşke 🤣
Yenianne7 Slc Olsun o da birşey sonuçta hiç almayanlar da var ☺️ Hatta inan künyeden altından daha mantıklı sürekli kullanacağın birşey. Kunyeyi 2 yaşından sonra hiç takamadım ben mesela
Slc Instauser yarın bok var gibi durtüp gelirler ve inan başına en belalar insanın hiç mi biri sevimli olmwz gurban olduğum allhim
Anneolmak58 Ece_avc 😃 iki elbise almış ikide zıbın başka isim baskılı şapka ve battaniye ha gecende A101’den yastık almış o sağolsun ilk torun ya ondan bu Özen 🥸 soruyor arada eksiği var mı diye sanki olsa söyleyeceğim 🤦🏻♀️15 gün yanında kaldım onun bile lafı oldu da. Sormadan küpe aldım falan dedi boşuna almışsın kulağını deldirmeyecegim ilerde kendi isterse deldirir dedim. Kocam da alacaksan bir bilezik al dedi 😀 bana değil ha bebise. Bizim oranın adetinde geline alınır da beni sevmiyor ya ondan bu 😄 velhasıl böyle kendi kızı gibi baştan savma büyüteceğim zannediyor galiba 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
nurhuma17 Ece_avc benim ne anne babası ne de kardeşleri hiçbir şey takmadı 1 lira daha iyi Evlendikten sonra bütün borçları hepsini biz ödedik 4 yıl oldu hala borç ödüyoruz kira mı ödeyemeyip Annemlerin yazlık evine gittiğim günler oldu bir kuruş yardım etmediler yani çocuğum oldu elhamdülillah 3 aylık hamileyim düşük tehlikem var hastanede yatıyordum ve memlekette birevim olmadığı için kaynımın evine gelmiştim ben oradayım diye oraya bile gelmediler bir geçmiş olsun dahi demediler Bu arada aramızda herhangi bir kötü söz kullanma kavgada yok yani o yüzden doğumda da bir beklentim yok ama kaynımın çocuklarına taktıklarını biliyorum altın
asell13 İlk çocuğumda eşimin aileside benim ailemde ayrı ayrı çeyrek altın taktı kıyafetler alındı bebek odasını kaynım yaptı şimdi 10+6 haftalığım kimseden pek bi beklentim yok annelerimiz babalarımız altın takar da yine diğerlerinden beklemiyorum şu zamanda zor
Slc Anneolmak58 keşke 2 bine araba ararken bir grup arabacı onu kaçırsa taş devrinden kalma diye onu müzeye koysalar 😆
Mmnj Ece_avc bnde yarın 33 olcam inşallah planlı sezeryan olcm için 38 haftada doğum olur galiba saglıkla glsin inşallah prenses🤲
ikibaloglanannesi Eşim kolye aldı. Annem çeyrek taktı 1 tane. Kayınvalidem ise 2 tane çeyrek takmıştı🌺 Hem annem hem kayınvalidem çok şey aldılar ama sağolsunlar🙏🏻
kvsr22 srgl3362 çünkü biz oğullarının parasını harcayınca zorlarına giidyor ,bu arada taksi mecburi bi durum yani.Kendilerine dünyaları harcasalar sesleri çıkmaz.Valla kendilerin olsun hediyeleri ,yüzlerini görmek istemiyorum ama yapacak bişey yok.