simaymasalim D12ekim bence var olmasa hiç çıkmaz gözünüz aydın en net kan testi acilde kan verip netleştirin hayırlı olsun 🥰
ilongirav D12ekim bende böyle öğrendim testi görür görmez gidip kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu söylediler 😅 sizde en kısa zamanda bir kan verin bence
aysemor D12ekim 2.cizgi silik ama var gibi. Regline kac gün var. Belki daha erkendir En güzeli kan testi ama o da regl en azından 3 gün falan geciksin öyle ver bence. Değerin dhaa belirgin olur
Temmuzmucizesi26 D12ekim hamilesiniz bende böyle öğrendim iki bebeğimde de ama çok yeni daha kanla netleşsin
Bebeklerim1228 Ben bunun daha silik şekliyle öğrendim flaşla gördüm yumurta döllenir döllenmez farketmişim meğer imkansızı başarmışım doktor bile şok geçirmişti nasıl öğrendin bu şekil diye 😂 Şimdi ise 17+2 günlüğüz çok şükür 🙏🏼
Leyla1993 D12ekim eğer o ikinci çizgi T goruyorsunuz degilmi?ona yakın olsaydı evet hatalı olucakdi bozuk.ama bu normal yanında durmuş yani hamilesiniz.rahatda gözüküyor.sadece yeni olduğu için silik olmis o kadar