Meloo123 Hanımlar oncelıkle merhaba 1 senedir deniyoruz innovita diye bir markanın ovilasyon testini aldım bugun geldi içindeki gebelik testini yaptım fakat daha once bu marka kullanmadıgım ıcın anlayamadım kullanan varmı acaba nasıl resım yükleyebilirim ?
Meloo123 
Meloo123 Meloo123 buda 20 dk sonra adetime 5 gün var içersinden çıkan yumurtlama tesini yaptım ondada iki çizgide koyu
sehrengiz_8 Meloo123 bu markanın testlerini kullandım gayet güvenilirdir alman markası idi yanılmıyorsam. İlk attığınız testte kuruma olmadı ise hcg yazan gebelik testi ancak yumurtlama testiniz de koyu çıkıyor bende adetime 6 gün kala tekrar ovulasyon testlerimin koyulaşmaya başlaması ile öğrenmiştim
[silindi] Meloo123 ovulasyon testinde ki resmi de atablirmisinz bütük ihtimale hamilesiniz Belirti var mi
Meloo123 [silindi] belirti aramak istemiyorum her ay bi belirti yaşayıp bi sonuç alamayan biri olarak
1998_irem Meloo123 hamilesin canım benimde böyleydiiiii ve şuan hamileyim tebrik ederim hayırlı olsun
Livanur22 Meloo123 ben kullanmıştım minnakkırabiyeler sayfasından almıştım, 3 tane vardı içinde gebelik testi ben erken yapmıştım dayanamayıp kesinlikle ikinci çizgi çıkmadı benmkilerde, bence hamilesiniz, yarın tekrar yapın hayırlısı olsun
Tklc Meloo123 üstteki hcg testi zaten canım onda gebelik var ovülsayon da koyu çıkmış bu da gebeliği doğruluyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Damlacaa Ovulasyon testi mi gebelik mi yazınızdan anlayamadim ancak gebelik testi ise eger bu test gebesiniz Ben daha silik bir çizgi ile oglumu ogrenmiştim. Hayırlı olsun 🌸
Meloo123 Damlacaa en son attığım resimde lh yazan yamı daha koyu olan ovilasyon ikisinide aynı gün yaptım adetime 5 gün var iken
Meloo123 [silindi] aldığım satıcıda çok silik çizginin dikkate alınmaması gerektiği yazıyordu o yüzden çok kararsız kaldım
Damlacaa Meloo123 ikiside gayet koyu hcg yazan zaten yeterince belli silik bile sayilmaz sen kan ver bence yarin hemen iki gun sonra test yapsan daha belirgin ciksr emin ol
Motherandbaby_ Meloo123 O çok normal bana da öyle dediler bende bu testle öğrendim kan verdim hamilelik vardır
Meloo123 Burcuilker1 şuan eczane uzak o yüzden bununla idare edicez henüz 5 gün var adetime birde siz tecrübeliymişsiniz yaptığınızda önce silik yarım saat geçtikten sonra daha çok koyulaşma tespit ettiniz mi acaba