mommys1 ayy mutluluğumu anı bırakmak istedim bi düşüğüm var 8 haftalıktı. şimdi Rabbim bu zamanlara gelmeyi nasip etti çok şükür 2 ayımız kaldı hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah 🙏🌸
Havva_aymiram mommys1 inşallah canm bnde 30+2 yım bakalm bugün kontrolümüz var ins güzeldir sağlıklıdır gelişimi en son 11 inde gitmiştim 1007 Gr di 26 haftayken senin şuan kaç Gr kızım olucak bu arada 🍭
Elffyns mommys1 sağlıkla kucağınıza alın benim de aynı 6 haftalık bir düşüğüm vardı 31. Haftamız bitmek üzere şükürler olsun 🤲💕
Basakhilal mommys1 30. Haftayı bitirdim yemin ederim her gün yeni bir level açılıyor haberiniz olsun🤣🤣 bir gün nefes alamıyorum, bir gün tansiyonum cikiyor, ödem başladı Allah yardimcimiz olsun😂🤰🏻
mommys1 Havva_aymiram 26. haftada 980 gramdı benim bebiş bende haftaya gidicem şuan hiç bilmiyorum kilosunu benimkide kız 👧 ❤️🌸
Bsrblr Havva_aymiram ne kadar olmuş öğrenınce bızede yaz ben dün gttm 30*+2 1.5 kılo 39 cm dedı erkek bıde mınık galıba
Enu1004 Biz de 30′dayıız🥹benim de bir boş gebelik vardı şimdi 30.hafta hayal gibi geliyor.. inşallah sağ salim alırız kucağımıza🥰
mommys1 Enu1004 ayy hareketlerini hissettikce Allaha şükrediyorum çok güzel hisler Allah herkese nasip etsin 🥹
Enu1004 mommys1 ayy ben de🥰 sabahları özellikle acıkınca çok vuruyor. Eşim de elini kokuyor karnıma bir süre hissediyoruz. O kadar mutlu ediyor kii🥰
Havva_aymiram Gebes66 1530 kg canm şükür herşey normal bir tek bı hafta kadar geriden geliyor bide perinotolojiye görünceksn dedi tam emin olmak adına işte öyle bakalm ins başka bişey çıkmaz bekliyoruz
mommys1 Enu1004 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende hıçkırırken eşime diyorum elini koy hıçkırıyo diye 😂
Basakhilal mommys1 gece kollarda kaşıntı oluyor mu? İki gün önce ellerim şişti gece ve kolum çok kaşındı isilik gibi oldu sonra geçti