myangelson kahvesever__ uyandık tabi caniim eşimi ise gonderdim arkadaşımı bekliyorum beni alacaklar rahim filmi cektirecek yanında gideceğim bende ☺️🦋
denizalismom kahvesever__ günaydın uyandık işimizin başındayız 🤣 oğluşumun tekmeleriyle geçiyor günüm 🥰💙🧿
Merve1414 kahvesever__ günaydın ne iyi ne kötüyüm iki çocukla gece doğru belli uyuyamadım ve mide bulantılarım var bulantialr geçsin diye bakiyorum daha 7 haftaligim inşallah 20. Haftalara kadar sürmez bulantilar yediğim ictigimden tat alamıyorum sanki saman tadı var hepsinde hemen bulaniyo midem
myangelson kahvesever__ iyi canım daha alçı çıkmadı ama raporu bittiği için başladı işe. Cuma günü falan da doktora gideceğiz umarım kaynamistir kırık da alçı yapılmaz tekrar kurtuluruz 🥲
kahvesever__ Merve1414 bende uyumadım valla kızım asla uyumadı gözlerimi açamıyorum şu anda inşallah ya mide bulantısı kötü baya çok çekmezsin inşallah
sevaldqn1 kahvesever__ aşkımm şimdi bile yok uykusuzluktan açılmıyor gözüm zaten😂 bel ağrısı mahvediyor beni
momqq Ahh ahh uyandık kanepe Üstünde kahvaltı yapiorum olduğum yere yığılmamak için zor tutuyorum kendimi kahvlti bitsin aticam kendimi hemen yere 🥴😁
Hg-ygthmz- Çok hastayım ben yalancı sancılarım başlamış grip olmuşum basım agriyo hiç yatsktan kalkasim gelmiyor ama mecburum kızımı okula gonderecem bir an önce iglesmek istiyorum😒
kahvesever__ Hg-ygthmz- çok geçmiş olsun salgın.var bende baya hastayım dikkat edin bebeğin de inşallah zamanında gelir