Kelebekmisaliihayat Sivas’ta üniversite ve numunede önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Muayene ve doğumda hangisini tercih etmeliyim? Siz neler yaşadınız, tecrübelerinizi aktarır mısınız?
bsra4213 Kelebekmisaliihayat numune Hastanesi’nde Ayşe duygu tufan yıldırım genç bir doktor güler yüzlü çok tatlı bir hanımefendi ona gidiyorum tavsiye ederim
Tuceizzet Üniversitede Çağlar Yıldız’a gitmiştim memnundum. Numunede de Özlem Bolayır hoca gelince orayla devam ettim baya ilgili bir kadındı ama kasım ayı boyunca yokmuş Fikriye Canözkan’a sıra aldım nasıl biri bilmiyorum nst için gideceğim.
Kelebekmisaliihayat bsra4213 Nasıl, güzel ilgileniyor mu? Soru sorulduğunda yeterli ve açık bilgilendirme yapıyor mu?
Tuceizzet bsra4213 yeni mi gitmeye başladınız? Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde tesadüfen ona gittim davranışı güzeldi ama bilgisi yetersizdi. İkili testime bakıp bir sonuçla beni kayseriye göndermek istedi daha sonra Çağlar hocaya gösterdim adam şaşırdı neden bu kadar korkutmuş bu sonuçla nasıl böyle karar almış dedi
Tuceizzet Kelebekmisaliihayat teşekkür ederim bilgilendirme için. Yarın nst için gideceğim inşallah güzel geçer
Motherandbaby_ Kelebekmisaliihayat Daha önce bir kere gittim medicana da memnun kalmıştım iyiydi canım