Kadosburak Hhhzzzlll3545 canım benim fsh 19 du, artık tüp bebeğe gönderilecektim, içinde hayıt otunun da bulunduğu karışık bir bitki çayı kullandım 1 ay, ve ikinci ay hamile olduğumu öğrendim 🥰🥰
Hhhzzzlll3545 Kadosburak cokk sevindimm hayirlisi olsun insallahh Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn 😇😍😍
Edafr Kadosburak canım konu baya eskimiş ama bana da doktor tüp bebek dedi fsh 19 bende İbrahim Saraçoğlu kurlerine baslicam.sogan hayıt filan
1111111 Flora34 3 ay adet gormeyip hayit tohumu kullanip bunun uzerine hamile kaldiniz degil mi cvp verin lutfem
Blackpink Hhhzzzlll3545 canm ben dusuk yaptigim xaman icmistim icimi temizlemesi icin. Bi fayda gordummu inan bilmiyorum.
Ezgi-ceren Hhhzzzlll3545 hayıt otu değil de tohumu olabilir mi? Ben Yumurtalık rezervi azlığından dolayı doktor önerisi ile hayıt tohumu ve Aslan pençesinin çaylarını içiyordum her gün. Bunun yanında toz zencefil ve zerdeçalı bala falan katarak yerdim. Çok şükür hamile kaldım 🙏 ama bunun yanında yine doktor önerisi ile birkaç takviye ilaç da kullandım. Ama bu saydığımız çayların falan bir zararı olacağını düşünmüyorum denenebilir.