Kukulikukuli12 Seymakocabey ooooo bu kadar kolay olması o yüzden yani 😄 benımde 2. Olacak inşallah kolay gecer
Seymakocabey Esra_4774 amin canım ördek yürüyüşü yap evde ve hafif ağrın dahi olsa ılık suyla duşa gir yumuşasın vajinan 🤗Rabbim bir avazda kurtarsın 🤲
Seymakocabey Kukulikukuli12 inşallah 🤲😍 eltimin ilk çocuk çok kolay doğmuş ikinci zor doğmuş bünye ile alakalı birde bol bol yürüyüş 😃
Kukulikukuli12 Ankara-58 bende 2.ye 34 haftalık hamileyim ilkin de 3 saat sancı cekmiştim. Bu daha kısa sürer inşallah 🤭
Seymakocabey Ankara-58 bol bol yürüyüş yap gezin sürekli ben kızımın arkasında önünde gezindim durdum hiperaktif bı çocuk çünkü o yüzden çok çabuk doğdu sanırım 🥹
Seymakocabey Hiilal0606 çok sağolun 😊 aşırı ağrım varken duşa girdim birde hamileliğimin başından beri yürüdüm sürekli 🤗
Gloria06 Seymakocabey ay şahaneeeee darısı başıma inşallah ! Kutlarım sizi❤️ . O ebeler de çok biliyormuş yani..
annelik_4 Seymakocabey geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün insaAllah🤲☺️Rabbim hepimizi bir avazda kolaylıkla kurtarsın insaAllah bizede böyle doğumlar nasip etsin🤲