Asli-6619 Kbagci amin insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza🤲🏻 bilmiyorumm hismi ya da inanmakmi bana yine erkek olacak gibi geliyor
Kbagci Asli-6619 bende erkek annesiyim ve hamiligin basi ayni diye bende öyle düsündüm kiz diyincede bendeki sok tarif edilemezdi 😂
Dilek_95 Kbagci Teşekkür ederim bakıcam🥰 doktor çok önemli hastanenin de hijyeni çok önemli. İnşallah bize yakın olan güzel bir hastane denk gelir.
_handan91_ Kbagci evet ilk Hamileligim 😊. Isim konusunda tam net degiliz ama sanirim Kerem olucak 😅 tek ortak begendigimiz isim. Bakalim baska isim önerileri varsa alabilirim 😅
Kbagci Sechill hamilelikte bir cizelge var bebegin büyüklügünün takip edildigi yani haftaya göre büyükmü kücükmü ordan bakiyorlar. Sana hic birsey dedimi doktorun büyük veya kücük diye? Dogumu baslatmayi düsünüyorlar
Kbagci _handan91_ bana isim deme vallah oglumda beni maf etti kayinvalidem. Taa nihat hatipogluna danistik simdi kizimdada yeni bulduk desem cok zor bir karar 😉 kerem güzel ama ismi ile büyüsün insallah
Bebisbg34 Kbagci dermasence polaneth lotıon verdı eczane göbegim kaşınıyodu pul pul oldu bundan verdi apotjheke kullnılır mı doktora gidemedım malum kapalı
Kbagci Bebisbg34 mutlaka doktora gitmelisin kasinti hamilelikte cok ciddiye alincak bir durum kan vermen gerekli
Bebisbg34 Kbagci ursonorm 250 mg gebelikte kullanılırmı bu ya doktor verd ama okuyorum bi degiisk yazıyo
Kbagci Bebisbg34 ilk üc ayda önerilmiyor ama seninki bildigim kadari ile ileri oldugu icin alabilirsin. Doktor tavsiyesi ile ve önemli ise alinmasi gerekli.
Bebisbg34 Kbagci 35+5 teym evet hamıleler kesınlıkle kullanmasın yazıyor ama korktum gerçekten kan almadan bu ılacı verdı ama yinede bi sorun teşkıl etmez dmi