Tusac Eger sezeryan olacaksan zaten önden hastane
ile görüşüp planlamayı yapman gerekiyor doğumdan 6 hafta önce ben bunu biraz geç yaptım 35. Haftada hastane ile görüştüm 39+2 planlı sezeryan randevusu aldım. 34. Haftada Türkçe Nts denilen cihaza girmeye başlamıştım 2 Haftada bir 36. Haftada son Nts oldu yani 2 kez o cihazda baktı doktorum hastane randevusu aldığım için, 38.Haftada beni bu kez hastaneye çağırdılar orada Nts bakıldı normal doğuma ikna çabaları yapıldı zinhar kabul etmedim 😄😁😁 30 dk konuştu doktor sezeryan risklerini v.s anlattı sonunda pes etti ve anestezi doktoruna yönlendirdi oda bütün bilgileri tamamladıktan sonra 39+2 olan planlanan günde sabah aç karnına gittim hastaneye yine Nts ve son dakikaya kadar normal doğurabilirsin diyen bir doktor vardı hala karşımda… şükür sorunsuz acısız harika bir spinal sezeryan oldum… Türkiye deki doktor şımarıkliğimiz malesef burda paranda olsa çare yok. Randevu yok hep dolular.. ben tr de olsaydım, Her az hareket ettiğinde Nts ye ultrasona koşardım kafayı yemiş haldeydim37. Haftada bebek çok yavaş hareket ediyordu ama sabretmeyi öğretti burası. Herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.