Kader-cevahir Merhabalar bende Stuttgart bölgesindeyim 21+6 haftalığız bizde ,inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 😊
Kader-cevahir Bebisbg34 merhaba bende rastatt ‘ta oturuyorum hamilelik sürelerimiz yakın baya Karlsruhe de doğum yapmayı düşünüyorum bende
Kbagci Kader-cevahir benimde kiz bu sefer bir oglum var 5 yasinda ama isimde cok kararsizim esim bana birakti sen sec dedi ama secemiyorum 😂
Kader-cevahir Bebisbg34 bu arada benim doktorum Türk baden baden e gidiyorum anlaşmak yönünden baya kolay oluyor ismini verebilirim eğer Türk doktor istiyorsanız 😊
Kbagci Bebisbg34 normali ama basta tarih yazar sonra hafta ve günü yazar sonra kalp atisi hareket kilo tansiyon demir ve idrar sonrada doktorun kendi notlari yazar
Kbagci Buketkayaa01 cok güzel benimde aklimda hep erkek ismi vardi zaten 100% erkek geliyor diye düsünüyordum kiz dedi doktor ben hala soktayim bugün 22+1
Buketkayaa01 Kbagci sağlıklı olsunda gerisi hiiçç önemli değil.. benim bir arkadasımda 24. Haftada renkli ultrasonda öğrendi erkek olduğunu doktoru hep o haftaya kadar kız demiş oysaki🤦♀️. Hangi doktora gidiyosun canım paylaşmak istersen eğer?
Kbagci Kader-cevahir benimde öyle alara liya düsünüyorum bir vera leyl düsünüyorum sonra milay liz gercekten cok caresiz his ediyorum kendimi 😂
Kader-cevahir Kbagci bizde defne koymayı düşünüyoruz ama ipek var birde sürekli değişiyor gibi gerçekten karar vermek çok zor 😞😅